Bilim - Teknoloji 11 inç'lik Android canavarı!
Paylaş
11 inç'lik Android canavarı!

LG'nin güçlü donanımıyla heyecan yaratan yeni hibrit canavarı, Android'le geliyor: İşte Tab Book 11!

PC'lerin marketteki güçlerini kaybetmesi ve telefonların önceliği ele geçirmesi ile beraber, laptop ve tablet karışımı pek çok ürün kendini markette buldu.

LG'den gelen yeni açıklama ile, markete yeni ve güçlü bir Android tabanlı tablet/notebook karması ürünün girmesine kesin gözü ile bakılabilir. Bahsi geçen bu yeni ürün ise şimdilik "Tab Book 11" adı ile tanınıyor.

11 inç boyutundaki bu yeni ürün, Android 4.2 Jelly Bean ile çalışacak ve Intel'in dördüncü nesil Haswel i5 işlemcisine sahip olacak. İşlemcinin saat hızının 2.6 GHz olacağı söylenirken, ekran kartının Intel HD Graphics 4400 olacağı söylenmekte.

Ürünün laptop ayarındaki özellikleri ise 1920x1080 Full HD ekran, 4 GB RAM, 128 GB SSD, HDMI uyumu ve üç adet USB girişi ile desteklenmekte. Başka bir deyiş ile, kullanıcılar isterlerse dokunmatik ekranı kullansınlar, isterlerse de fiziksel klavyelerini taksınlar, ürünün gayet güçlü bir bilgisayar ürünü olduğu ortada.

Ancak LG ürünü Tab Book'un fiyatı ve satın alınabileceği bölgeler hakkında henüz pek bir bilgi bulunmamakta. Fakat, söylentilere inanılır ise, ürünün sadece Güney Kore için ulaşılması söz konusu gibi duruyor...

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı