Bilim - Teknoloji 3 ayda 2.4 milyon kullanıcı
Paylaş
3 ayda 2.4 milyon kullanıcı

Sadakat programı ve ödeme sistemleri platformu Chippin, son üç ayda mobil uygulamayı indirenlerin sayısının 2.4 milyona, müşteri sayısının da 5 milyona yükseldiğini duyurdu.

Koç Topluluğu şirketi olan Chippin’in CEO’su Sabri İnci konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Haziran ayında yaptığımız relansmanın ardından iş hacmimiz büyük bir artış gösterdi ve bir ayda 500 bin yeni müşteri kazandık. 165 kişilik ekibimiz ve her geçen gün artan paydaşlarımızla ulaştığımız bu başarıyı sürdürülebilir hale getirmeyi hedefliyoruz. 10 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaşmak ve tüketicinin hayatına dokunan tüm markalarla iş birliği yapmak istiyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Tüketiciye tek bir platform üzerinden farklı ödeme çözümleri sağlayan bir alışveriş teknolojisi sunduklarını ifade eden İnci, “Tüketicinin sahip olduğu sadakat programlarını bir araya getirerek, tüm avantajlarla birlikte marka ve banka puanlarını ortak bir platformda görebileceği şekilde kolay bir önyüzle hizmet veriyoruz. Tüketiciler bu sayede sadakat programlarından elde edecekleri fırsatları kolayca takip edebiliyor ve pratik bir şekilde diğer puanlarıyla birleştirerek kullanabilme şansına sahip oluyor” dedi.