Bilim - Teknoloji Toshiba ANT: Android 3.0 Honeycomb
Paylaş
Toshiba ANT: Android 3.0 Honeycomb

Daha önce akıllı telefonlarıyla gündeme gelen Toshiba şimdi de tablet pazarında etkin rol oynamaya hazırlanıyor. İşte Toshiba'nın Android 3.0 Honeycomb işletim sistemine sahip tablet bilgisayarı:

Tablet pazarındaki kıyasıya rekabet son sürat devam ediyor. Üreticiler yeni ve güçlü cihazlarını duyurmak için birbiri ile yarışırken, tablet bilgisayar ihtiyacı da tüketicilerin kafasında da iyiden iyiye şekillenmeye başlamış durumda.

Haberin Devamı

Her geçen gün daha da genişleyen bir endüstri haline gelen tablet bilgisayar pazarına Toshiba, yeni bir tablet ile daha katkı sağlamaya hazırlanıyor. Henüz resmiyet kazanmayan tablet bilgisayarın kod adı ANT olarak belirlenmiş. Cihaz henüz resmiyet kazanmış değil ancak newegg.com sitesinde görselleri ortaya çıkan tablet bilgisayar, şimdiden heyecan yaratmayı başarmış durumda.

Özellikleri Toshiba ANT'ın ortaya çıkan özellikleri şu şekilde sıralanıyor: Android 3.0 Honeycomb işletim sistemi 10.1 inçlik kapasitif çoklu dokunmatik ekran ve 1280x800 piksel çözünürlük 1GHz NVIDIA Tegra 2 çift çekirdekli işlemci, ULP GeForce GPU 1GB Ram 5MP arka fotoğraf ve video kamerası, 2MP ön kamera 8/16/32GB dahili hafıza seçenekleri ve microSD kart desteği WiFi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 1 USB, 1 mini USB, 1 HDMI, 1 kulaklık yuvası Yığın hafız seçenekleri ile 3 ayrı model olarak satılacak olan tablet bilgisayarların 8GB'lık hafıza sahip olan en ucuz modeli 449.99$'lık bir fiyat etiketine sahip.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.