Bilim - Teknoloji iPad 2 ne kadar satacak?
Paylaş
iPad 2 ne kadar satacak?

Apple iPad 2, ilk iPad kadar başarılı olacak mı? 2 Mart tarihinden önce birçok insanın kafasında bu soru var. Yapılan tahminler ise bu soruları bir nebze de olsa cevaplıyor

Apple, bir süredir merakla beklenen iPad 2'yi 2 Mart tarihinde yapacağı bir organizasyonla duyuracak. iPad 2'nin önceki sürüme göre daha hızlı bir işlemciye, daha fazla belleğe, iki adet kameraya ve daha ince bir yapıya sahip olacağı iddia ediliyor.

Haberin Devamı

İlk iPad'in tüm dünyada büyük olay yaratması ve yakaladığı başarı ikinci sürümün üzerinde de bir baskı oluşturuyor elbette. Tablet cihazların birer birer ortaya çıkmasını sağlayan iPad'in ikinci sürümünün ne kadar satacağı büyük merak konusu.

Rakipler Ciddi

İlk iPad'in karşısında ciddi bir rakip olduğu söylenemez. Şimdi ise Android tabanlı cihazların ciddi rekabetini hisseden Apple'ın, iPad 2 ile neler yapacağı merak ediliyor. RBC adlı araştırma şirketinin yaptığı tahminler ise iPad 2'nin de ilk model gibi başarılı olacağını öngörüyor.

RBC analistlerinin Apple yatırımcıları için yaptığı çalışmada iPad 2'nin bir yıl içinde yaklaşık 30 milyon adet satacağı tahmini yapılıyor. iPad 2'ye dair bu tahminin tutup tutmayacağını ise zaman gösterecek.

Haberin Devamı

Daha fazlası için ShiftDelete.Net sitesini ziyaret edebilirsiniz.