Bilim - Teknoloji Google'dan 3 yeni oyun!
Paylaş
Google'dan 3 yeni oyun!

Google, Dünya Kupası maçları arasında beklerken sıkılanlara özel 3 yeni oyununu yayınladı!

4 yıllık aranın ardından Dünya Kupası, yine bizlerle. Brezilya'da düzenlenen dev futbol etkinliğinde maçlar, şu ana kadar Dünya Kupası'ndan beklediğimiz heyecanı bize yaşatıyor. Ancak haliyle maçlar sürekli oynanmıyor ve ilk karşılaşma için akşam 19:00'a kadar beklemeniz gerekiyor. Google ise buna web tarayıcınız ve akıllı cebinizi bir arada kullanan mini-oyun koleksiyonuyla çözüm sunuyor.

Kick With Chrome, size oynayabileceğiniz 3 adet web tarayıcısı tabanlı futbol oyunu sunuyor. İlk oyun olan Infinite Dribble'da telefonunuzu ekrana bağlayarak, topu ekrandaki rakiplerinizden uzaklaştırmaya çalışıyorsunuz. Bunun için monitörünüzdeki topa bakarak telefonunuzu çeşitli yönlerde eğmeniz gerekli. Space Kick'te ise telefonunuzu kullanarak topu daha yükseğe atmanız gerekiyor. Son olarak Shootout'ta parmağınızı kullanarak yapay zekanın yönettiği kaleciyi geçip, topu ağlara ulaştırmanız gerekiyor.


Oyunlar FIFA veya PES kadar iddialı olmayabilirler, ancak maçları beklerken web tarayıcısı - cep ikilisinin beraberneler yapabileceğini görmek açısından iyi ve oldukça eğlenceliler.

Kick With Chrome

Resimlerle: E3 2014'ün bomba oyunları!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı