Osman Şenher Fener takım olmuş
HABERİ PAYLAŞ

Fener takım olmuş

Mücadele olarak harika bir derbi seyrettik. Maç ilk 30 dakika Fener’in üstünlüğü ile geçti. Sarı-Lacivertliler, dikkatli olsalardı bu ilk bölümde farklı bir skor yakalayıp maçı bitirebilirlerdi. Burada Rüştü’nün de hakkını yememek lazım. İyi günündeydi. Süper kurtarışlar yaptı ve ilk bölümdeki tek gollük farkın açılmasına izin vermedi. Daha sonra Beşiktaş kanatlardan inmeye başladı.

[[HAFTAYA]]

Santos ve sakat sakat oynayan Gökhan Gönül, iyi günlerinde değillerdi. Beşiktaş, az kalsın bu iki kanattan getirdiği toplarla Fenerbahçe’nin başına büyük iş açabilirdi. Dün gecenin galibi Beşiktaş da olabilirdi. Nitekim kanat akınından Ekrem, Volkan’ın da dikkatsizliğinden attığı golle Beşiktaş’a hayat verdi. İkinci yarıya Beşiktaş fırtına gibi girerken, Fenerbahçe dağılmadı.

Haberin Devamı

Kontrollü oynadı, Beşiktaş’ın ataklarını takım olarak karşılamaya çalıştı. İbrahim Toraman’ın attığı golden sonra bile panik yapmadılar. Ferrari’nin daha önce atılması gerekirken, aynı hatayı ikinci kez tekrarlayınca gelen penaltı ve kırmızı kart Beşiktaş’ın sonunu hazırladı. Kanarya’nın dünkü galibiyeti şampiyonluk yolunda önüne açmıştır. Trabzon, Kayseri, Beşiktaş bu üç tane şampiyonluğa oynayan takımdan 9 puan almak kolay bir iş değil. Fenerbahçe beyin olarak şampiyonluğa hazırlanmış. İlerleyen haftalarda yarış daha da kızışacak.

Bizler de daha kaliteli, daha zevkli mücadele seyredeceğiz. Beşiktaş’a gelince, iyi bir kadro kötü bir teknik direktöre teslim edilmiş. Teknik direktör Bernd Schuster’e bu takım 2 numara büyük geliyor. Dün gecenin en kötü olayı ise Beşiktaş taraftarının Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yaptığı kötü tezahürattı. Hiç yakışmadı!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder