Yazgülü Aldoğan Yumurtalarınız mı kırıldı?
HABERİ PAYLAŞ

Yumurtalarınız mı kırıldı?

Haberin Devamı

Herkeste bir panik, bir panik! Sepetteki yumurtalar kırılmış! Bayılıyordunuz ama hesap kabartmaya... Yok öyle yalandan yüzbinler filan!.. Twitter camiasından bahsediyorum. Millet önce uyanamadı, “Spam yiyorum, yetişin a dostlar” diye ortalığı birbirine kattı. Ama bir baktık ki; herkes mi spam yiyor, twitter merkez uyanmış, fake hesapları siliyormuş. Hani o iki takipçisi olan yumurta kafaları. En çok Erol Köse’ninkiler gitmiş. Yüzbinden fazla. Çok memnun oldum! Benden bir kaç yüz gitti, şimdi yine yükseliyor, borsa gibi! Magazin değiliz ki üç yüz-beş yüz bin olalım. Hava da sıcak, yazmıyoruz herhalde. Aman tweet at, face yaz, gazeteye yaz, televizyona çıkıp anlat... Ne oluyor canım, helak olduk! Herkes biraz kendi aklıyla idare etsin!

[[HAFTAYA]]

CHP’nin davetleri

Ramazan’da iftar daveti belediyeler için en güzel sosyal etkinlik. CHP’li belediyeler de iftar veriyor. Kılıçdaroğlu, Ankara ve İstanbul’da CHP milletvekili eski müftü İhsan Özkes’in düzenlediği iki iftar verdi. Ne kadar sarıklıcüppeli varsa oradaydı. Gazeteci olarak da en uç isimler seçilmişti. Tamam mahsus da niye mahsus? Hadi isim vereceğim: Gülay Göktürk’ü çok dindar diye mi davet ettiniz, yoksa size veryansın ediyor diye mi? AKP beni davet ediyor mu? Birbirimizi dost biliriz ama Kadir Topbaş etmiyor örneğin. Aslında haberi bile yok, Gila Benmayor’a Kurban Bayramı tebriği yollayan basın birimi bana yollamıyor! Komik. Tıpkı CHP gibi. Aman neyse, Allah kabul etsin, hesaplarınıza kimi çağırmak denk düşüyorsa onu çağırın!

Düğünden önce İstanbul’da çaldı

İKSV Caz Festivali’nin son konseri John Legend’a ‘sakin güç’ diyebilirim. Her şey rastgele ve sıradanmış gibi görünüyor, oysa her şey mükemmel, her şey profesyonel, her şey çalışılmış, ölçülü biçili. Bir kere adamın sesi müthiş, tınısı olağanüstü. Gırtlak güçlü, notaları doğru basıyor Bülent Ablamız’ın deyişiyle. Parçalarını kendi yazıyor, kendi besteliyor, bazen çalıyor, her daim söylüyor! Fazla değil, 4 kişilik orkestrası olması gerektiği gibi. İki kişilik kadın vokal grubu çalar saat mübarek. Orkestrayla söylediğinde de piyanosunu tıngırdatarak tek başına çığırdığında da “Boşu boşuna alınmıyor o sıra sıra Grammy’ler” dedirtti. Bir de “Niye bizde böylesi hiç yok?” Yok işte! Komple sanatçı yok! Turnenin son durağı İstanbul’muş, gidip evlenecek John.

Böyle olur Beyoğlu’nun iftarı


Ramazan başlarken Başbakan Erdoğan “Lüks otellerde birbirinizi ağırlamayın, iftarda evlere konuk gidilsin” demişti ama başta kendi uymadı bu kurala. Her gün bir başka lüks otelde, binlerce kişinin davetli olduğu iftarlara katılarak siyasi miting yaptı adeta! En son Kadir Topbaş’ın davetindeymiş. Sanatçı akını, Altın Kelebek gibi... Fatih Erbakan da bin kişinin katıldığı bir iftar vermiş Erbakan Vakfı adına. Demek ki seçimlerde iddia sahibiler. Ama son haftanın en kalabalık iftarlarını, 3 bin kişiye, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan verdi. 20 yıllık geleneğin en önemli özelliği, bütün dinlerin ruhani temsilcilerinin de bulunmasıdır. Bu yıl iftarların bir başka rengi Ahmet Hakan, Fehmi Koru, Abdurrahman Dilipak üçlüsünün bulunması oldu. Bu kez Nazlı Ilıcak ile İlber Ortaylı da davetliymiş. Rengarenk olması için beni de davet etti Demircan, sağolsun bizzat arayarak. İstanbul’da olmadığım için katılamadım. Eğer bütün bu VIP konukları tek tek aradıysa, ki arar, inanılmaz bir mesai harcamış olmalı! Davetin en hoş sürprizi ise Ara Güler’in bu güzelliği fotoğraflamış olması! Başkan Misbah, tarihe geçti!

Hamileye üssü oluyor hakaret serbest!

Barolar Birliği, RTÜK’den, TRT’ye ceza verilmesini talep etmiş. “Hamileler estetik değil, ortalıkta dolaşmasınlar” diyen profesörü şikayet ederek. RTÜK toplanmış, talebi çok haklı bulmuş ve TRT’ye ceza verip profesörü de uyarmış. “Hayır, öyle değil” diye bağırıyorsunuz değil mi? Öyle değil tabii. Hiç ortalığı boş bırakırlar mı? TRT hükümetin emrinde, RTÜK hükümetin emrinde. O profesörün söylediğine bayılmadılar ama sineye çektiler. Zaten Barolar Birliği’nin isteğiyle mi iş yapacaklar? Bir kaç kadının onuru kırılıversin ne gam! Hamileyken tekme tokat yiyip öldürülen, bebeğini emzirirken başından kurşunlanan kadınlar için ağızlarını mı açtılar da kırılan gururu düşünecekler! Açık atış serbest, ister hakaret, ister kurşun. Hamileler de bi zahmet ortalıkta dolaşmayıversin, yobazların göz zevki bozuluyor canım

Sıradaki haber yükleniyor...
holder