Dünya Yoga hocası sapık çıktı

Yoga hocası sapık çıktı

Paylaş
Yoga hocası sapık çıktı

Kendisini yoga öğretmeni olarak tanıtan 32 yaşındaki adam, bu yolla kandırdığı 3 kadına tacizde bulunmuş

İngiltere’de kendisini yoga hocası olarak tanıtan 32 yaşındaki Kyno Hunt, bu yolla kandırdığı 3 kadına cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle 4 yıl hapis ve ömür boyu Cinsel Suçlular Listesi’nde yer alma cezasına çarptırıldı.

Haberin Devamı

Londra Metropolitan Polisi (MET) tarafından yapılan yazılı açıklamada, Londra’da Türklerin yoğun olarak yaşadığı Enfield bölgesinde oturan ve kendisini yoga hocası olarak tanıtan 32 yaşındaki Kyno Hunt’un, Cheshunt, Broxbourne ve Enfield bölgelerinde oturan 3 kadına yoga seansında cinsel tacizde bulunduğu belirtildi.

Özel bir firmada mühendis olarak çalışan Hunt, ısıtıcı sistemlerinde arıza meydana gelen müşterilerinin evine gidiyor ve boş zamanlarında yoga hocalığı yaptığını yalanını söylüyordu. Müşterilerinin ısrarla “Down Dog Pozisyonu’ (el ve ayaklar üzerinde vücudun ters 'v' şeklini aldığı pozisyon) almalarını isteyen sahte yoga hocası Hunt’ın, bu pozisyon sırasında arkalarından sarılarak fiziksel temasla cinsel tacizde bulunduğu kaydedildi.

Haberin Devamı

Cinsel tacize uğrayan müşterilerin şikayeti üzerine gözaltına alınan Hunt, geçtiğimiz gün çıkarıldığı Wood Green Ceza Mahkemesi’nde suçlu bulunarak, 4 yıl hapis cezası çarptırıldı ve ömür boyu Cinsel Suçlular Listesi’nde yer almasına karar verildi.