Spor Savaşmaya devam

Savaşmaya devam

Paylaş
Savaşmaya devam

Fenerbahçe’nin takım kaptanlarından Edin Dzeko, lig şampiyonluğu için düğmeye bastı.

Avrupa Konferans Ligi yolculuğunun sona ermesini “Bazen şans yanımızda olmuyor” diye yorumlayan Boşnak forvet, “Elimden gelen her şeyi yapmaya çalışıyorum. Sadece gol atarak değil savaşarak arkadaşlarım ile birlikte başarıya giden yola katkı vermek istiyorum. Savaşmaya devam etmeliyiz. Şimdi önümüzde taraftarımızın hasret kaldığı bir Süper Lig şampiyonluğu duruyor. Sivasspor karşılaşması ile birlikte işimize odaklanacağız. Taraftarımız kalan 6 maçta takımlarına sahip çıksın, bizi her şartta desteklesin. Onların enerjisine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

SZYMANSKİ GOLE HASRET

Sezona fırtına gibi başlayan Sebastian Szymanski, gol orucuna girdi. Ligin 16. haftasında 7-1 kazanılan Konyaspor maçının ardından gol atamayan Polonyalı futbolcu, yeniden ağları sarsıp eski günlerini yaşamak istiyor. Szymanski, bu sezon 31 maçta 9 gol atıp 10 asist gerçekleştirdi.

SARI KART UYARISI

Sivasspor maçı öncesi Fenerbahçe’de Becao, Tadic, Dzeko, Ferdi, Cengiz Ünder, Mert Müldür ve Batshuayi sarı kart sınırında bulunuyor. Zorlu maratonda fire vermek istemeyen Teknik direktör İsmail Kartal, Beşiktaş derbisi öncesi futbolcularına kart görmemeleri yönünde uyarılar yaptı.

FENER’E GÜZEL FİZYOTERAPİST

Fenerbahçe’nin, Spartak Trnava’nın fizyoterapisti Lenka Jurisicova’yı kadrosuna kattığı iddia edildi. Slovak basını SportAktuality’nin iddiası için henüz Fenerbahçe yönetiminden açıklama gelmedi. Fenerbahçe’de son dönemde yaşanan sakatlıklar nedeniyle tartışmalar başlamıştı.

Haberin Devamı

ÖNCE İDMAN SONRA UÇUŞ

Fenerbahçe, bugün Samandıra’da sabah saatlerinde antrenman yapacak. Hafii bir ter idmanı gerçekleştirecek olan sarı-lacivertliler, saat 16.30’da özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Sivas’a gidecek.