Pop Bizde - Kaan Ölker Kaşesi 1 milyon TL
HABERİ PAYLAŞ

Kaşesi 1 milyon TL

Dizisi final yapan Gökçe Bahadır, bu süreçte müziğe ağırlık verecek. Müzisyen eşi Emir Ersoy ile konserlere çıkıp şarkı söyleyecek. Duyumlarıma göre Gökçe Bahadır ve eşi Emir Ersoy’un konser kaşesi 1 Milyon TL!

DÜET TEKLİFİ

Eypio, Ebru Gündeş için bir şarkı hazırladı. Gündeş’le düet yapmak isteyen Eypio, şarkıyı Ebru Gündeş’e gönderecek. Gündeş’in kabul edip, etmeyeceği ise merak konusu. Eypio daha önce Zara, Sibel Can ve Kibariye ile şarkı yapmıştı

VİRAL OLDU

İzel’in 2012 yılında yayınladığı ‘Aşk En Büyüktür Her Zaman’ albümünde yer alan ‘Düşer O’ şarkısı TikTok platformunda viral oldu. Z kuşağının dikkatini çeken şarkı listelerde üst sıralarda yerini aldı.

Haberin Devamı

Albüm haziranda

Tarkan’ın uzun süredir üzerinde çalıştığı albüm için geri sayım başladı. Yaz aylarında bir içecek markasıyla turneye çıkacak olan Tarkan, öncesince, haziran ayında albümü yayınlayacak.

TURNEYE ÇIKIYOR

Türkçe rap’in en çok dinlenen isimlerinden biri olan Motive turneye çıkıyor. Motive Eclipse Tour adını verdiği turneye 18 Nisan’da Adana’da başlayacak. Edirne, İstanbul, Samsun, Trabzon, Erzurum, Elazığ, Şanlıurfa, Kahramanmaraş ile devam edecek Eclipse Tour 25 Mayıs’ta Eskişehir’de sona erecek. Biletler Bubilet’te satışa çıktı.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder