Mustafa Bakacak Mersin'in yüzü denize döndü
HABERİ PAYLAŞ

Mersin'in yüzü denize döndü

Mersin Büyükşehir Belediyesi, su sporlarını teşvik etmek amacıyla yaptığı Babil Su Sporları Merkezi’ni hizmete açtı. Mezitli’de 340 metrekarelik alanda kurulu iki ayrı binadan oluşan merkezde; sörf, su kayağı, yelken, kano, kürek sporları yapılacak.

Mersinin yüzü denize döndü

321 kilometrelik sahile sahip şehri su sporlarında öne çıkaracak olan tesisin önemini Mersin Rota Yelken Kulübü Başkanı Cengiz Sönmez şöyle vurguladı: “Mersin yüzünü dağa dönmüştü, şimdi denize dönecek.” Merkezde ayrıca sertifikalı dalış ve cankurtaranlık eğitimleri de verilecek.

Haberin Devamı

Mersinin yüzü denize döndü

ANKARA AİLE YAŞAM MERKEZLERİYLE MUTLU

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 34’üncü Mutlu Aile Yaşam Merkezi’ni (AYM) Mamak’ta hizmete açtı. İki yüzme havuzu, kapalı spor salonu, e-spor ve çocuk etkinlikleri gibi birçok aktiviteyi barındıran merkez, zihinsel, fiziksel ve sosyal açıdan tüm ihtiyaçları karşılayacak, her yaşa hitap edecek şekilde dizayn edildi. Bu merkezlerin sayısını artıracaklarını dile getiren Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr. Serkan Yorgancılar, Ankaralılara “AVM’ye değil AYM’ye gelin” çağrısında bulundu.

Mersinin yüzü denize döndü

ATIK İLE 170 BİN AĞAÇ KURTARILDI

Antalya’da Muratpaşa Belediyesi’nin başlattığı Çevreci Komşu Kart geri dönüşüm projesi 8 yılı geride bıraktı. Proje kapsamında cam, kağıt, plastik ve metalden oluşan atıklarını atmak yerine, evinde ayrıştırıp getirenlerin kartına nakit para yükleniyor. Nisan 2016’dan bu yana toplanan 23 milyon 406 bin kilogram atık karşılığında 10 milyon 605 bin lira kartlara yüklenirken, kurtarılan ağaç sayısı ise 169 bin 612 oldu. İlçe sakinleri sadece geçen mart ayında 1204 ağacı kesilmekten kurtardı.

Mersinin yüzü denize döndü

KOCAELİ’NDE SPORA DEV YATIRIM

Spor tesislerini geliştirmeye yönelik çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 17 dönümlük alanda uluslararası standartlarda tenis merkezinin inşasına başladı. Şehrin en büyük tenis tesisi olacak merkezde, sosyal bina, 4 adet kapalı kort, 6 adet toprak ve 4 adet de balon kort alanı yer alacak. Kortları için toplam 10 bin 108 metrekarelik alan ayrılan yeni tenis merkezi Kocaeli’nin spor alanındaki en önemli yatırımları arasında yerini aldı.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder