Coşkun Türk Olmadığını gördük...
HABERİ PAYLAŞ

Olmadığını gördük...

Antalyaspor karşısında kazanılan 2-0’lık maç sonunda ‘Bu 6-8’le olmaz’ diye yazdığımda ‘Sen de bir türlü bu Fener’i beğenemedin’ eleştirilerine maruz kaldım. Görünen köy klavuz istemiyor... Fred’in yokluğunda İsmail-Krunic zincirin önemli halkaları. Zincir koptu mu rahmetli Özkan Uğur’un şarkısında yer alan “Bıktım usandım bu hataları tekrarlamaktan... Özendim, bezendim her seferinde...

Ama kopuktu kopuktu, zincir olduramadım. Ne yaptım, ne ettimse olduramadım...” dizelerindeki gibi Fenerbahçe. Transferin son anına kadar bu bölgeye takviye bekleyenler (ben dahil) hayal kırıklığına uğradı. İsmail Kartal da uğramış olmalı ki ikinci yarıda İsmail’i çıkarıp hücum anlamında alternatifler aramaya çalıştı. Ama olmadı, olduramadı... Sadece bu bölgedeki sorundan mı puan kaybetti Fener? Tabii ki değil. Son haftalarda büyük düşüş yaşayan Ferdi’nin kaptırdığı topta yenik duruma düştü sarılacivertliler.

Haberin Devamı

Sonrasında penaltıdan eşitliği sağladı, takımın ağır tankı Dzeko’nun kafasıyla da öne geçti. Ancak direnç olmayınca kalesinde 2’nci golü gördü. Fenerbahçeliler’in büyük çoğunluğunun, ‘Rakip kim olursa olsun bize karşı müthiş oynuyor’ serzenişleri bir yere kadar. Sen gereğini yerine getiremiyorsan rakipler sana karşı ‘aslan’ kesilir. İsmail Kartal’ın haftalardır, ‘Sonuçta lideriz’ sözünün de ne kadar boş olduğunu gördük.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder