Spor Reyes'e imzayı attırtılar ama...

Reyes'e imzayı attırtılar ama...

Paylaş
Reyes'e imzayı attırtılar ama...

Ara transferde dünyaca ünlü yıldızları renklerine bağlayan siyah-beyazlılarda, ilginç bir transfer hikayesinin yaşandığı ortaya çıktı

Beşiktaşlı yöneticilerin, Atletico Madrid'den transfer edilen Simao Sabrosa ile kesin olarak anlaşmadan hemen önce, aynı takımda görev yapan İspanyol yıldız Antonio Reyes ile görüşmelere başladıkları, hatta Reyes ile ön sözleşme imzaladıkları öğrenildi.

Siyah-beyazlılar, buna rağmen Simao'yu da ikna etmeye çalışırlar ve sonunda başarılı olurlar. Şimdi sıra seçim yapmaya gelmiştir: Simao mu, Reyes mi?

Tercih yapmakta zorlanan Beşiktaşlı yetkililer, iki futbolcunun kariyerlerini ve özel yaşantılarını mercek altına alır. Bu kriterlerde istikrarlı ve özel yaşantısındaki düzeni ile ağır basan Simao'yla anlaşmaya varılır. Reyes mi? Bir başka bahara kalır...

Atletico Madrid'in CEO'su Miguel Angel Gil Marin, AS gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu. Gil Marin, "Reyes gider, Simao kalır diye düşünüyorduk. Ama Simao kendisine yöneltilen cazip teklifi kabul etti, bize başka çare bırakmadı. Yine de ona müteşekkiriz" açıklamasını yaptı.

Futbola Sevilla'nın altyapısında başlayan Reyes, 16 yaşında İspanyol ekibinin önemli isimlerinden biri oldu. 11 milyon pound'a Arsenal'e gitti.

Ardından Real Madrid'e transfer olan Reyes, burada bekleneni veremeyince A. Madrid'e geçti. Burada da sıkıntılı günler geçiren ve Benfica'ya kiralanan Reyes, eski formunu yakalayamayınca yeniden Atletico Madrid'e geri döner.

Haberin Devamı