Hamit Turhan Karadeniz öfkesi!
HABERİ PAYLAŞ

Karadeniz öfkesi!

Bu sezon futbola dair tüm değerleri bünyesinde bulunduran yegane kulübümüzün Trabzonspor olduğunu iddia edersek, pek de abartmış sayılmayız. Takımdaşlık, ekip ruhu, ofansif zenginlik, tempo, teknik-taktik varyasyonlar, devamlılık, akıcı futbol gibi sportif zenginliklerdir, Trabzonspor’u rakiplerinin önüne geçiren ve bileğinin hakkıyla ligin zirvesine oturtan. Trabzonspor halen şampiyonluğun bir numaralı favorisidir.

[[HAFTAYA]]

Gelgelelim, Ankaragücü maçında alınan beraberlik sonrası bir bardak suda koparılan fırtına, endişe verici bir gelişmedir. Sakinliği ve dinginliğiyle tanıdığımız Şenol Güneş’in hiç gereği yokken öfke belagatına başvurması, bazı taraftarların Burak Yılmaz’ı oyundan çıkarken ıslıklamak gibi bir ayıba imza atması, tarihi boyunca hiç olmadığı kadar bu sezon Trabzon’a destek veren İstanbul basınının hedef alınması, iyi işaretler değildir.

Haberin Devamı

Sabırlı olmak şart

En ufak bir tökezlemede sükunet böylesine bozuluyorsa, önümüzdeki haftalarda çıkabilecek daha büyük krizleri Trabzonspor yalpalamadan nasıl atlatacak? Tamam, Karadenizli tez canlıdır, sabırsızdır, hırçındır, kıvılcım gibidir. Lakin gün, parlama günü değildir. Trabzon’un her zamankinden daha fazla sükunete ihtiyacı vardır. Öfke patlayıcı güçtür; ancak kontrol altında tutulursa. Kontrolden çıkarsa yıkıcıdır. Özellikle de öfke sahibi için. Başarıya giden yol sakin ve sabırlı olmaktan geçer. Zor da olsa...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder