Dr. Haydar Dümen Kadın yine tek başına!
HABERİ PAYLAŞ

Kadın yine tek başına!

Haberin Devamı

Erkekler mastürbasyona öyle tutuluyor ki ne kadar azaltın desek de olmuyor. Kadın yatak odasında hazırlanıp bekliyor ama erkek gelmiyor. Çünkü eski dostundan ayrılamıyor. Eşiniz yalnız kalıyor, gözyaşı döküyor.

BÖYLE SORU YOK!

Seks kansızlık yapar mı?

Kocam hep buz gibi, ilişkiye girerken içim titriyor. Çaktırmamaya çalışıyorum, olmuyor. Acaba fazla seks kansızlık yapar mı?

CEVAP

Sevgili okurum, kansızlık değil, kan yapar kan!!! Bu konuda mutlu kadınlara bak. Çoğunun benizlerinden kan damlar. Kimileri de “Merhaba, nasılsın?” desen, kahkahayı basar. Bu yorumlar halk kültüründe ve özdeyimlerde vardır. Bu olayda mutluluk kiminin yaşamına set çekmiş, kiminin hayatına acı biber ekmiştir. Sevgili okurum, bir de yaşını yazıverseydin, ben de şöyle biraz daha döktürüverseydim... Neyse, gelelim olmuyor sözüne. Yani ruhsuz şişme bir erkek gibi mi yoksa daha dokununca içi boşalan balon gibi mi?

Frenlemeye çalışıyorum

28 yaşında kadınım. 24 yaşından beri cinselliği yaşıyorum. Sürekli seks yapmak istiyorum. Kendimi frenlemeye çalışıyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Sevgili okurum, frenler tutuyor mu yoksa arada kaçak yapıp seni kazaya zorluyor mu? Bu duyguları gözlerin afişe ediyor mu ya da sen siyah gözlük mü takıyorsun? Yürürken bel, kalça başkasına el sallar, “Hadi gel gel” der gibi mi yoksa ses vermeyen, sahibinin boynuna asılmış davul gibi mi? Aman ha! Fazla açık verme, kapıyı kapamayı da unutma. Merak etme, alıcıların bol. Tümü aç gözlü canavar. Bir ellerine geçsen alimallah paralarlar!!!

Hanım artık beni istemiyor

62 yaşındayım. Hanım artık benimle ilişkiye girmek istemiyor. Bu nedenle 2-3 günde bir mastürbasyon yapıyorum. Acaba zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, bir gizem var bu işte. Orta yaşlar 62’lere dayandı, kimi 80 yaşındaki erkeklerin bile gözü ve gönlü hep bu yollarda kaldı. Hayat ritmi hızını kesmedi, yani sende tecrübe yerinde, maddi durum zirvede ise, vur davulcu davulu, dinlesin şu ülkenin kulları dersin. Senin gibilerine kimileri aç gözlü der. İyi de tok sözlü, cinsellikten yana kendine özgü bir hayat sürmek sizin elinizde. Tokmak hazır ya davul? İşte bu davulun kurbanısın sen değerli okurum. Tam sefa sürecekken cefaya itilmiş, yatakta öksüz kalmış gibisin. Tek çare: Yalancı meme. Kimseye bir şey söyleme.

Ben zevk alamıyorum

36 yaşındayım, 3 yıllık evli kadınım. Eşimle sabah-akşam her gün ilişkiye giriyoruz ama ben zevk alamıyorum, sürekli ilişkiye girmek istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Sevgili okurum, ruh aç, beden iştahsız. Beklentilerini bulamadın. Kendini zorluyor, adeta sınava sokuyorsun. Ruhla, beden arasındaki dengeyi kuracak kişi sevgili eşin. Ona açılıp açılmadığını bilmiyorum ama mutlaka bir uzmana gitmenizi öneriyorum.

Sertleşme olmadı

İlişkiye girmek istedim, penisim sertleşmedi. Günde 1 kez mastürbasyon yaparım. İlişkiye gireceğim diye 1 gün önce yapmamıştım. Penisimin sertleşmeyince mastürbasyon yaptım, sorun yaşamadım. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyonu bırak ya da ara ver. Bünyen ona alıştı. İleride evleneceksin, mastürbasyona devam edersen, büyük olasılıkla karın uyuduktan sonra banyonun yolunu tutacaksın! Ben sana tehlikeyi haber veriyorum. Her şeyin ortası, koşullar uygun olunca da doğalı.

Penisim küçük mü?

17 yaşındayım. Penisim 11 santim. Sizce bu normal mi yoksa küçük mü?

CEVAP

Değerli okurum, normal yavrum. Genelde erkekler bilmiyorlar. Kadının vajinası 8 santimdir. Bu nedenle olay penisin boyutuyla ilgili değildir. Ancak psikolojik olarak küçük görmeye başladığınızda hem aşağılık kompleksi oluşur hem de mutluluğunuz bozulabilir. Çünkü kadınların aradıkları şey, kişilik, ruh ve anlayıştır.

Kızlık zarım yerinde mi?

24 yaşında kızım. 1 yıl önce sevgilimle kıyafetlerimiz üzerimizdeyken seviştik. Benim canım çok acıdı. Gece idrarla birlikte epey kan geldi. Kızlık zarım bozuldu mu? Zedelenmiş olabilir mi? Evlenmeyi düşünüyorum ama korkuyorum.

CEVAP

Sevgili kızım, anlattıklarına bakılırsa kızlık zarı bozulmaz. Kan yukarıdan yani rahimden de geliyor olabilir. Aklına kötü şeyler getirme. Başın dik, alnın ak olsun. Sapasağlam kızsın, hiçbir komplekse girme, mutluluğunu zedeleme.

İlacı ne kadar kullanayım?

Ön sevişme sırasında boşalıyorum. Daha sonra da sertleşme sorunu yaşıyorum. Doktor bana ilaç verdi ama bu ilacı ne kadar kullanacağımı bilmiyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, ben de ilacın ne olduğunu bilmiyorum. Ayrıca buradan ilaç önermek olmaz, zaten doğru değil. Önemli bir durumun da tedavisi bu kadar kolay değil. Gittiğin doktora telefon edip sor. Bir süre kullan. Faydası olmazsa yeniden bir uzmana başvurursun.

Kasılmalar orgazm belirtisi mi?

25 yaşındayım. Kız arkadaşım da 24 yaşında. Partnerimle ilişkiye girdikten 4-5 dakika sonra kız arkadaşımın bacak ve karın bölgesinde aşırı bir kasılma oluyor. Bu kasılmaların nedeni nedir? Orgazm belirtisi olabilir mi?

CEVAP

Değerli okurum, genellikle orgazm belirtisine benziyor. Biraz kas gevşetici haplardan alabilir. Masaj yapabilirsin. Ağrı olduğunu sanmıyorum. Şimdilik merak edilecek bir şey değil.

Penis kaç santim olmalı?

17 yaşındayım. Penisimin boyu kaç santim olmalı?

CEVAP

Değerli okurum, 15 olursa çok iyi. Biraz altı da iyi, fazla üstü iyi değil. Neden sayı vermiyorum? Kafana takma diye. Bırak onu kendi haline. Doğa neylerse iyi eyler.

Orgazm olamıyorum

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla ilişkiye giriyoruz. Ama orgazm olamıyorum. Bu hep böyle mi devam edecek?

CEVAP

Sevgili okurum, değişecek. Ne benim ne senin ne de sevgilinin elinde. Zamanın, ortamın ve senin ruh durumunun elinde. Bunun için sabırlı ol, evlilik koşulları daha iyi. ‘Acaba orgazm olacak mıyım?’ diye düşünürsen orgazm güçlüğü çekersin. Erkeğin birleşme süresi de önemli. Üstelik sana ruhsal sıcaklığı sağlayabiliyor mu? Ya da tek düze tempoda bencil mi? Merak etme, zamanı gelince çözülecektir.

Dizginlesem de olmuyor

18 yaşındayım, artık mastürbasyon yetmiyor. Kendimi dizginlemeye çalışsam da olmuyor. Psikolojim bozuluyor. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu yollarda bu araba seni uzun süre güvencede götürmez. Çare: Frene bas, frene. Ufaktan ufaktan yol al. Çünkü direksiyon senin elinde.

Sevgilimi tatmin edebilir miyim?

17 yaşımdayım. Penisimin boyu 12 santim ve tam olarak sertleşmiyor. Sizce ilişkiye girip sevgilimi tatmin edebilir miyim?

CEVAP

Tabii edersin, sertleşecek ama söz dinlersen ve Hoca’nı da kırmazsan. Birkaç yıl daha bekle oğlum. Sonunda tren kaçmıyor ki?

GÜNÜN SÖZÜ

YÜrekle akıl boks maçı yaparsa ilk raundu yürek kazanır. Ya sonrası! H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder