Spor İşte şikenin fotoğrafı!

İşte şikenin fotoğrafı!

Paylaş
İşte şikenin fotoğrafı!

2014 Dünya Kupası F Grubu ikinci maçında Nijerya, Bosna Hersek'i 1-0 mağlup etti. Hakemin hatalı kararları maça damgasını vururken sonucu da etkiledi. Bosna-Hersek maçı hakemi O'Leary'nin Nijerya'nın kalecisi Enyeama ile olan samimiyetiyse "Bu işte bir şike var" dedirtecek cinstendi

Nijerya Milli Takımı kalecisi Vincent Enyeama'nın Bosna-Hersek maçı hakemi Peter O'Leary ile olan samimi görüntüleri tepki topladı.

Haberin Devamı

DZEKO: HAKEM UTANÇ VERİCİYDİ

Bosna-Hersek'in golcü ismi Edin Dzeko, hakemin performansını ağır bir dille eleştirmiş ve "Bu maçın ardından eve dönen biz değil o hakemler olmalı. Nijerya'nın golünde kaptanımız Emir Spahic'e kesinlikle bir faul yapıldı. Bu maçı kazanmamız lazımdı. Karşılaşmanın hakemi maçın sonucunu kendi elleriyle değiştirdi ve belirledi. Bu sebeple kaybettik" diye konuşmuştu.

Nijerya, Bosna Hersek'i 1-0 mağlup ettiği maçın 21. dakikasında Zvjezdan Misimovic'in ceza alanına gönderdiği pasa hareketlenen Edin Dzeko'nun vuruşunda ağlara giden top, ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmamıştı. 29. dakikada Emmanuel Emenike'nin Emir Spahic'i geçerek sağ kanattan hızla ceza alanına girdiği pozisyonda, kale alanına çıkardığı pası gole çeviren Peter Odemwingie, Nijerya'yı 1-0 öne geçirmişti. Emenike'nin ikili mücadele sırasında Spahic'e faul yaptığını belirten Bosna Hersekli oyuncularsa golün ardından hakeme uzun süre itirazda bulunmuştu. Ancak Dünya Kupası'nda ilk kez boy gösteren Bosna Hersek ikinci maçından da yenilgiyle ayrılarak turnuvaya veda etti.

Haberin Devamı