Coşkun Türk İşte Mehmet'in yeri
HABERİ PAYLAŞ

İşte Mehmet'in yeri

Fenerbahçe maçın ilk 15 dakikası hariç, Konya deplasmanında çok rahat bir futbol oynadı ve deyim yerindeyse güle oynaya farklı bir galibiyet aldı. Teknik direktör Aykut Kocaman, Alex’in yokluğunda o bölgede hep çok güvendiği Özer’e forma verdi ama şanssızlık çocuğun yakasını bir türlü bırakmıyor. Özer maça pek iyi başlayamadığı gibi 14’üncü dakikada ciddi şekilde sakatlandı. Sonradan anlaşıldı ki sol ayak tarak kemiğinde kırık varmış. Bu pozisyonda benim anlayamadığım hakemin oyunu devam ettirmesiydi.

Haberin Devamı

[[HAFTAYA]]

Hani derler ya “Faul olması için ayağının kırılması mı lazım?” Özer’in tarak kemiği kırıldığı halde hakem faulü vermedi. Özer çıktıktan sonra Semih oyuna girdi ve Alex’in görevine o soyundu. İyi de oldu. Fenerbahçe atak üstüne atak geliştirdi. Çok çalışan, hırslı oynayan Emre’nin müthiş golüyle öne geçen Fenerbahçe bir gol yemesine rağmen temposunu hiç düşürmedi. Sürekli gol aradı ve Semih, Stoch, Lugano ile farklı galibiyeti yakaladı.

Son 3 maçta 14 gol atan Fenerbahçe, Başkan Aziz Yıldırım’ın “Öyle bir takım kuracağım ki Fenerbahçe rakiplerini öpecek” sözünü 1,5 yıl gecikmeli şekilde yerine getirmeye başladı. Dün bana göre Fenerbahçe’deki en önemli kazanç Mehmet Topuz’du. Cristian hatasından Avrupa’ya veda ettikten sonra dönen teknik direktör Aykut Kocaman bu bölgeye Selçuk’u monte etmişti.

Onun da sakatlanmasıyla dün Mehmet Topuz, Emre’nin yanında görev yaptı. Hem de çok iyi. Umarım Aykut hoca Mehmet’ı burada oynatmaya devam eder. Bu galibiyetle Galatasaray derbisi öncesi büyük moral bulan Fenerbahçe bakalım pazar günü “futbol bayramı”nda ne yapacak?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder