Magazin Gelin evlilik sözleşmesi imzalamış

Gelin evlilik sözleşmesi imzalamış

Paylaş
Gelin evlilik sözleşmesi imzalamış

Tekerlekli sandalye ile düğün salonuna gelen Harun Soyman'ın mutluluğunu paylaşan Safiye Soyman nikah öncesinde bilinmeyenleri açıkladı

Bugün'ün haberine göre, Soyman, MS hastası olan 30 yaşındaki oğluna düğün hediyesi olarak Çankaya'da lüks bir daire alırken gelini Gönül Erdoğmuş'a evlilik sözleşmesi imzalatmış.

Haberin Devamı

ELLERİM HEP ÜSTLERİNDE

Soyman konuyla ilgili şöyle konuştu: "Evlik sözleşmesi herkesin özelindedir. Sözleşmede sadece, 'Herkesin malları kendisine aittir' maddesi bulunuyor. Nikâhtan önce şimdi herkes yapıyor.

Geçindikleri sürece gönlümü yesin, canımı feda ederim. Ellerim hep üstünde benim malım mülküm onlar için." Malk mülk önemli değil "Çocuğuma dolu dolu sevgi, şefkat versin" diyen ünlü sanatçı sözlerini şöyle sürdürdü:

"Hayat arkadaşı, hanımı olsun. Malmış mülkmüş benim için önemli değil. Huzurlu olsunlar yeter. Zaten oğlumun bakıcısı, şoförü var. Ben onu hasta bakıcı olarak almadım. Onlar birbirlerini sevdiler. Bana bir şey olursa hanımı sahip çıkar." Soyman, oğlunun eşiyle nasıl tanıştığını da anlattı. Sevilen sanatçı şunları söyledi:

Haberin Devamı

"Zonguldak Akçokoca'ya tatile gittik. Orada hayranlarımız Faik Bey ve benimle resim çektirmek için geldi. Gelinim ve ailesi de oradaydı. İkisinin arasında bir elektriklenme oldu. Birbirlerinin telefonlarını almışlar. Arkadaş olarak konuşuyorlardı. Bir hafta içinde karar vermişler biz de istedik kızımızı Ereğli'den. Oğlum da çok mutlu oldu.

Ben oğlumun mutlu olması içinde elimden ne geliyorsa çılgın bir şekilde yaptım. Onlar da birbirlerini istediler, arzu ettiler ve düğünlerini yaptık. Gittim ailesini gördüm. Muhafazakar bir aile. Çok güzel fındık bahçelerinin içinde evleri var. Ben de merhametli, iyi niyetli birisini istiyordum. Çocuğumun mutluğu için elimden ne geliyorsa yaptım, yapacağım da."

İKİLİ BÖYLE EVLENMİŞTİ!