Dr. Haydar Dümen Evcilik oyunu değil...
HABERİ PAYLAŞ

Evcilik oyunu değil...

Haberin Devamı

Birliktelik, flört, evlilik güzel ama zamanında yaşanınca. Vaktinden önce yapılan evlilikler kadınları yıpratıyor. Çocukluğunu yaşamayan kadın evliliğin evcilik oyunu olmadığını anlıyor. Yıllar geçince acılar büyüyor, cinsellikten zevk alınmaz oluyor...

BÖYLE SORU YOK!

Günde 3 kez seks yapıyoruz

Kız arkadaşımla günde 3 kere seks yapıyoruz. Tekrar ilişkiye girmek isteyince kızın canı yanıyor. Çözüm var mı? RUMUZ: DOYUMSUZ BOY

CEVAP

Var değerli okurum. Zaten kız arkadaşın alarm düğmesine basmış. İsterseniz ilişkinizin sayısı için size yardım edeyim. 3 ilişkiyi 13’e çıkarayım. Ne o? Gözlerin faltaşı gibi açıldı. Yahu insaf be! Kızın organı taş ve demirden değil, et ve sinirden. Tahriş olunca acıyacak, acı beyne alarm verecek. Dengeler ilişki uyumu ve tedaviyle kurulup uzun vadeli evlilik koşullarının temposu hazırlanacak. Böylece ne şiş yanacak ne kebap. Ama sizin kebap yanmaya başlamış bile. Şişin ne olacağı şimdilik belli değil.

Karım hep isteksiz

1 yıllık evliyim. Eşim ilişkiden zevk almıyor, sadece klitoral orgazm oluyor. Evliliğim bitebilir. Karımı aldatmak istemiyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Yeni evlisiniz değerli okurum. Evlilik devam ederse bu sorun 40-50 yıl daha yaşanacak demektir. Kadının yapısı, imdat feryatları, bizim mahallede bir sorun var diye haber veriyor. Sen ki evliliği sekse bağlamışsın, bu yanlış. Evlilikte bir oran içinde karşılıklı dengeler oluşmazsa, evlilik sarsıntıda demektir. Bir daha vurgulayayım. Seks için evlenilmez ama sekssiz de evlilik olmaz. Seks iki kişinin arasında ortak paydalarla evlilik temeline oturur. Bir deprem sarsıntısı var gibi. Tedaviyle yaşamı tatlı doyumlara bağlamak için eşinle birlikte bir uzmana marş marş!

Daha uzun olsun istiyorum

22 yaşındayım ve penisim ideal ama daha uzun olmasını istiyorum. İlaç veya yiyecek önerebilir misiniz?

CEVAP

Aslan parçası okurum, daha büyüğünü ne yapacak, nerede kullanacaksın? O vefalı, genellikle cefalı doğum olayının kapısı, insan mutluluğu yapısı 8-10 santim boyunda. Sadece girişteki 2-3 santim duyarlıdır. Geri kalan bölümde his yoktur. Bir gün adamın biri beni yakaladı, “Hocam” diyerek duvar kenarına çekti. Kim diye düşünürken baklayı ağzından çıkardı, “Bunu biraz büyütelim” dedi. Ayıldım ve ‘Aslanım, öyle bir marifetim olsaydı sen bana bu sokakta değil, İsviçre Alpleri’ndeki şatomdan telefonla bile ulaşamazdın’ deyince umutları uçup gitti!!! Okurum, senin umudun daha kanatlanmadı bile.

Dayanamıyorum

18 yaşındayım, bir kız görünce cinsel istek ve mastürbasyon yapmak aklıma geliyor. Acaba kendimi nasıl kontrol ederim?

CEVAP

Değerli okurum, bu yoldan şaşma. Biraz daha frene bas. Ama kızlara da alış. İnsanlık derslerine çok çalış.

Sürekli erteliyorum

27 yaşındayım. Günde birkaç kez mastürbasyon yapıyorum. İki defa ilişkiye girmek istedim ama başaramadım. Evlenmeyi sürekli erteliyorum. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli okurum, evleneceksin, kaçışı yok. Çocukların olacak. Evliliklerde genelde ilk günler sorunlu geçer. Sen de bu sorunları yaşayacaksın. Bir süre sonra sistem kendini ayarlar. Ondan sonra 50 yıl o araba tıkır tıkır saat gibi çalışır. Gözünde büyütme.

Ya heyecanım biterse?

19 yaşında kızım. 8 yıldır nişanlımla tanışıyoruz, 1.5 yıldır nişanlıyız. Arada birlikte oluyoruz ve onunla olmaktan çok keyif alıyorum. Acaba bu heyecan evlenince de sürer mi?

CEVAP

Sevgili okurum, senin çocuksu sevgin aşka dönüşmüş. Bu nereye kadar yeter, aşkınızı ne kadar besler bilinmez. Sen ki çocukluğunu yaşamamışsın. Evleneceksin adamın seni alıp eve kapatacak. Bu iş nasıl olacak? En zor bilmecelerden birini koydun önüme. Benim elimde olsa biraz daha bekle derim, daha küçüksün.

İlişkiye girmek istemiyorum

24 yaşındayım ve cinsel organım 11 santim. Uzatılamadığını biliyorum. 11 santim bir kadını mutlu eder mi?

CEVAP

Değerli okurum, tıbba göre 11 santim yeterlidir. Kadını da mutlu eder, üst tarafı bizi ilgilendirmez.

Hamile kalır mı?

20 yaşında kızım. Erkek arkadaşımla her hafta ilişkiye giriyoruz. Çok zevk alıyorum ama en son ilişkide canım çok acıdı ve vajinamdan kan geldi. Bu olaydan sonra hamile kalma ihtimalim var mı?

CEVAP

Değerli okurum, kan ile hamileliğin bir ilgisi yok. Ama her zaman hamile kalma ihtimalin var. Kana gelince; bazen böyle akar. Akacak kan damarda durmaz demiş atalar. Sık sık kanarsa, bir jinekolojik muayene gerekir.

Hep sertleşmiş halde

16 yaşındayım. Ne zaman yatağa yatarsam yatayım, penisim ereksiyon oluyor. Gündüzleri arkadaşlarımdan zor gizliyorum. Haftada 4-5 kez mastürbasyon yapıyorum. Sizce bunun sebebi nedir?

CEVAP

Değerli okurum, bunların sebebi gençliğin . Bırak ona elleşme, istediğini yapsın. Antrenman yapıyor. Gel beni dinle, sen mastürbasyonu haftada 2’ye indiriver. O zaman beden ve ruh daha iyi gelişir.

Acı hissediyorum

22 yaşındayım. Mastürbasyon yapma isteği duymuyorum, acı hissediyorum. Bu durum bana ileride sorun yaratır mı? Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, bu yaşta artık cinsel hareketler başlamalı. Bu hareketler iki türlüdür. Bir doğrudan birleşme şeklinde. Bir de duygusal, romantik aşk ya da flört biçiminde. Birincisi kolay değildir. Ama gençlik yıllarında bu ikinci süreç mutlaka yaşanmalıdır. Mastürbasyondan acı duymana bir anlam veremedim. Bir üroloji uzmanına başvur, sonuçları da bana mutlaka bildir.

Çekiniyor, orgazm olamıyorum

26 yaşında kadınım. 2 yıldır ilişkim var ama hâlâ utanıyorum. Beni beğenmezse diye çok korkuyorum. Sürekli üzerimde bir şeylerin olmasını istiyorum. Bu çekingenliğim yüzünden orgazm da olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, partnerine güveniyorsan seninle uzun vadeli ilişki içerisinde olacaksa, yani evlenecekse gerisi dört duvar arasında sizi ilgilendirir. Ayrıca da seni dışarıda da deşifre etmez.

Mutlu olmuyorum

33 yaşında, evli, 1 çocuk babasıyım. 14 yaşında beri mastürbasyon yapıyorum. Ben eşimle birlikte olduğum zaman mutlu olamıyorum. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, senin gibi çok örnek var. Birçok evli adam son derece güzel, alımlı karısı varken gizli gizli mastürbasyon yapıyor. Çare: Kesinlikle profesyonel yardım al. İradeni kullanarak fantezilerini doğru kanala aktarmalısın.

Normal mi?

Cinsel ilişkide sorunum yok. Saatlerce ilişkiyi sürdürüyorum. Penisim 10-11 santim. Sizce normal mi?

CEVAP

Değerli okurum, bence normal. Kızlarca da normal olduğu anlaşılıyor ki, kimsenin sesi çıkmamış. Saatlerce ilişkiye girmene gelince; bu önceleri iyi. Herkes hayatından memnun. Ama bir atı da durmadan dizginlersen arsızlaşıverir. Şunun orta yolunu bulun.

GÜNÜN SÖZÜ

İnsanlar aciz kalınca yarattıkları soyut kavramalara sığınırlar. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder