Dr. Haydar Dümen Erkek görevini bilmeli
HABERİ PAYLAŞ

Erkek görevini bilmeli

Haberin Devamı

Erkekler biraz yapılarından, biraz da yetiştirilme tarzlarından dolayı kadınlardan çok farklıdır. Kadınların duygusal yapıları hakkında pek fikir yürütemez kendilerini onların yerine koyamazlar. Beyler, ilişkide kadınları ihmal etmeyin ki yatak odanızda soğuk rüzgarlar esmesin...

BÖYLE SORU YOK!

Kızlık zarım bozuldu mu?

SORU: 17 yaşında kızım. Su parklarındaki yüksek kaydıraklardan kaydıktan sonra acı hissettim. Tuvalette leke şeklinde kan gördüm. Kızlık zarım bozulmuş mudur?

CEVAP: Sevgili kızım, pek narin, nazlı ve çıtkırıldım olmana bakma. O zar korunaklı bölgede. Öyle güvence altındadır ki sen hiç merak etme. Kaydırak zaten kaygan, suyun basıncı da yok. O korktuğun ufacık, esnek nesne şimdilik masumdur. Her zaman çoğu kız için de bir korku sembolüdür. Kaymaya, sek sek, yakar top ve elim sende oynamaya devam et. Beden gelişsin ki çocuğunu sırtında ya da kucağında taşıyasın. Ve ayrıca bu tür yanlış yorumlardan da kendini korumalısın.

GÜNÜN SORULARI

Ona sözümü dinletemiyorum

SORU: 18 yaşındayım. 5 aylık ilişkim var. Sevgilimle bir araya gelince penisim harekete geçiyor, engel olamıyorum. “Oğlum dur, senlik bir şey yok” desem de dinletemiyorum. Sevgilim durumu fark edince ben çok utandım. Ne yapmam lazım?

CEVAP: Değerli okurum, senin takatuka yani penis her penis gibi laf anlamaz. Özerktir, uyarı almazsa başını kaldırıp bakmaz. Oysa senin tay tay yarışa çıkacak bir at gibi antrenman yapıyor ve kendini yarışa hazırlıyor. Senin istediğin gibi yalnız yarış pistlerinde canlansa, boş zamanlarda yese, çıksa ve kanlansa, bir gün “Haydi yarışa” dediğinde sana “Sahip, iteleme, ben gidemem. Yediklerimi sindirip öğle uykumu da almadan ne yarışa ne de yengeyle aranızdaki barışa katılamam” derdi. Onun keyfi gelen kadar sabır taşın çatlar, yüreğin de sinirden patlardı. Neyse değerli okurum, ona fazla karışma, önüne konulanı yerse iyi. Yemezse o zaman sorun vardır, seni biraz zorda bırakır. En sonunda o da bir biçimde akıllanır.

Boyunu nasıl ölçebilirim?

SORU: 25 yaşındayım, evliyim. Cinsel organımın boyu bana küçük geliyor. Nasıl ölçersem tam ölçüsünü bulabilirim? Bir de ilaç kullanmam gerekiyor mu?

CEVAP: Değerli okurum, birden kendimi bir laboratuvarda bulmuş gibi oldum. Bu nesne, var herkeste. Ölçümünün de bilimseli, patentlisi yok. Alırsın eline cetveli, miyopsan takarsın gözlüğü. Cetvelin ucunu penisin karınla birleştiği yere koyar, ölçüsüne bakarsın. Ölüsü vah vah, dirisi hatırı sayılır değerde değilse, ölüsünü geçersin, dirisiyle sen her kapıyı açarsın. Oysa bunu şimdiye kadar ölçmüş, bana bildirmiş olmalıydın. Sana iyi bir haber vereceğimden eminim. Boy ne olursa olsun, ilaç fayda etmez notunu da yanıtımın altına koyardım. Eğer kiloluysan 1-2 santim kadarı kasıkta yağ dokusu içinde kalmıştır derdim ve ek bilgiler verirdim. Ama sen bana diyecek bir şey bırakmadın ki

Kocam yüzünden cinsellikten soğudum

SORU: 28 yaşındayım, 5 yıllık evli kadınım. Orgazmı yaşamadım. Kocam boşalınca arkasını dönüp yatıyor. Cinsel ilişkiden soğudum. Erkeklerin yapısı mı böyle ya da eşim sadece kendini mi düşünüyor? Cinsel hayatım hep böyle mi gidecek?

CEVAP: Sevgili okurum, kadınların yüzde 50’si orgazm olamıyor. Erkeğe düşen görev, kadınıyla bütünleşmek, onu sevmek ve özveride bulunmaktır. Ama ülkemizde erkekler, kadın dünyasına pek geçemiyorlar. Yani duygusal olarak onları keşfetmeyi pek beceremiyorlar. Evliliğiniz böyle sürecek gibi. Çünkü değişmesi gereken kocan. O da ortalıkta yok. Kocana bir uzman önerilerde bulunsa sonuç daha iyi olur.

İlişkiye giremedik

SORU: Ben 24, eşim ise 27 yaşında. 1 haftalık evliyiz. Eşimle ilişkiye giremedik. İkimiz de daha önce cinsel ilişkide bulunmadık, deneyimimiz yok. Bize yardım eder misiniz?

CEVAP: Değerli okurum, sen kasılıyorsundur. Her ikiniz de acemi olduğunuzdan olması gereken doğallığı da yakalayamıyorsunuzdur. Bunun için aceleye gerek yok. Bir süre daha geçsin. Telaşa kapılmayın, Önce genel bilgiler edinin. Daha sonra sanırım bir doktor yardımına ihtiyacınız olacak. Vajinismus gibi gözüküyor. Eğer öylese zaten tedavisi var.

Sözlüm çok kıskanç

SORU: 22 yaşındayım, sözlüm çok kıskanç. Ona haber vermeden markete gitsem onu aldattığımı düşünüyor. Ben ne yapacağım?

CEVAP: Sevgili kızım, nişanı ve evliliği biraz daha uzat. Bu arada sözlün olgunlaşsın. Aklını başına toplasın. Bir kadına, kıza nasıl davranılır onu öğrensin. Sen de hayatının geri kalan 70 yılını geçireceksin. İyi düşün, zaafının esiri olma.

İleride yırtılır mı?

SORU: Erkek arkadaşımla birlikte oldum, kan gelmedi. Kızlık zarımın esnek olduğunu düşündüm. Daha sonraki ilişkilerde yırtılır mı?

CEVAP:Sevgili okurum, zarın esnek ve kanama olmadı. Hepsi bu kadar.

Boşalamıyorum

SORU: 17 yaşındayım. Ben mastürbasyon yapmayı deniyorum ama boşalamıyorum. Bir sorun var diye korkuyorum. Ne yapacağım?

CEVAP: Sorun falan yok ufaklık. Biraz bekle, tekniğini öğren, boşalmaya da sıra gelecek. Ama belki 1-2 yıl daha geçecek. Dert etme, sorun yok.

Hamile miyim?

SORU:22 yaşında kızım. 1 ay önce erkek arkadaşımla korunmadan ve yüzeysel olarak ilişki yaşadık. Spremlerin temasıyla hamile kalır mıyım? Adet gördüm. Bu yolla gebe kalınır mı?

CEVAP: Sevgili okurum, hamile değilsin. Bundan sonraki denemelerinizde cinsel organın üzerine boşalan spermlerden gebe kalma ihtimalin var. Bu ihtimal az olsa bile dikkat edilmeli.

Evleneceğim ama...

SORU: 24 yaşındayım, yakında evleneceğim ama hiç deneyimim yok. Kadın cinsel organı bile görmedim. İlk gece ne yapacağım? Ne olur bana yardım edin.

CEVAP: Değerli okurum, hiç korkma. Pusula kullanmaya, yol sormaya gerek yok. Ne kadar acemi de olsan doğanın yarattığı yapın, yani organın, milyonlarca yılın evrimi içinde kendi yeteneklerini kazanmış durumda. İşi ona bırak, sen yan gelip yat. Hiç korkulacak bir şey yok.

Gebe mi?

SORU: Kız arkadaşımla ilişkiye girdiğimizde spermlerimin bir kısmı vajinasına kaçtı. Sevgilim gebe kalmış mıdır? Çok korkuyorum.

CEVAP: Değerli okurum, cevap veremem. Umarım kız arkadaşın hamile kalmamıştır. Ayrıca hiç kimse bu soruna “Bilirim” diye cevap veremez. Onun yanıtı doğanın gizeminde gizli.

Tehlikeli mi?

SORU: Eşim hamile. Cinsel ilişki sırasında içine boşalıp boşalmamak konusunda endişe yaşıyorum. Bu konuda beni aydınlatabilir misiniz?

CEVAP: Değerli okurum, doğuma 1.5 ay kala normal birleşme yapabilirsin. Doğumdan sonra 1.5 ay perhizin var. Ondan sonra bildiğini okursun. Sorun yok.

Sorun çıkarır mı?

SORU: 21 yaşındayım. Penisim 13 santim. Evlendiğim zaman sorun yaratır mı? Bir de mastürbasyon yaparken penisimin boyu değişiyor, neden?

CEVAP: Her şey normal ve işler yolunda. Ama gereksiz şüpheleri aklından çıkar. Çık yola, bak sağa, sola. Bir kız arkadaşın olsun, ruhun mutlulukla dolsun. Evlenip bir çocuğunuz olduğunda da göbek adı Haydar olsun. Anlaştık mı yavrum? Merak etme sorun olursa ben seni korurum.

GÜNÜN SÖZÜ

Gerçeği kör kuyuların dibinde arayanlar bir de bakarsın ki kendileri kör kuyunun içine düşmüşlerdir.

14

Sıradaki haber yükleniyor...
holder