Dr. Haydar Dümen Erkek büyüteç altında
HABERİ PAYLAŞ

Erkek büyüteç altında

Haberin Devamı

Artık herkes biliyor, kadınların pek çoğunun orgazm sorunu var. Şanslı olanlar doyasıya yaşıyor, bazıları ise hayatları boyunca bu duyguyu tadamıyor. Orgazm kadına ait bir sorun gibi görünse de bu konuda erkek büyüteç altına alınmalı. Erkeğin erken boşalması varsa, eşine nasıl davranacağını bilmiyorsa kadının orgazmı yaşaması güçleşir...

GÜNÜN SORULARI

Mastürbasyon kas ağrısı yapar mı?

17 yaşındayım. Beden öğretmeni olacağım. Antrenörler "haftada 2 mastürbasyon yeterli" diyor. Fazlası kaslarda sıkıntı yaratıyormuş. ben bazen haftada, bazen iki haftada 1 mastürbasyon yaptığım halde kaslarım ağrıyor. Ne yapmalıyım? RUMUZ :TERLİBIYIK

CEVAP
Aman değerli okurum, sakın bunları başka yerlerde söyleme. Yerin kulağı vardır. Bunu duyan gençler iki arada kalırlar. Beden öğretmeni olmak mı yoksa sekse veda etmek mi diye kararsız kalırlar. Erkeklerin yüzde 99.9’u sekse devam edeceğinden ülkede beden eğitimi hocası bulmak Raman Dağı’nda petrol aramak gibi olur. Bu durumda ithal beden eğitimi hocaları getirilir. Şıkır şıkır ödenen eurolar bir yana, üçgen omuzlu, karın kasları baklava dilimli, soy yapıları gereği uzun boylu beden eğitimi hocalarına bir de genetik renkli gözlerini ovuşturup, kumral saçlarını da buğday tarlaları gibi coşturduğumuzda olacakları görelim. Vallahi ve tallahi Kıvanç Tatlıtuğ’un bile karizması çizilir. Artık kızlar beden eğitimi derslerini kaçırmazlar olurlar. Yani önceden ve şimdi olduğu gibi beden eğitimine çıkmamak için uyduruk raporlar almazlar. Kadınlar da dizi filmlerde takılacakları, romantik imaj sevgililer aramazlar. Değerli okurum, biz bu felaketi bilimsel ve kısa yoldan önleyelim. Haftada 3-4 kez mastürbasyon yapsan kaslarına, bedeninin gelişmesine engel olmaz. Ancak her midenin bir yeme kapasitesi, her ruhun da bir cinsellik çizelgesi vardır.



Telefonda seks yapıyoruz

Düzenli giden bir ilişkim var. Biz telefonda seks yapmaya başladık. Ama bir türlü bırakamıyoruz. Kız arkadaşım bırakmak istiyor ama başaramıyorum. Ne yapmamız gerektiğini söyler misiniz?

CEVAP Bırakacaksın yavrum, bırakacaksın. Mailinde yaşın yok. Ama o uzunun üstünde başın olduğuna göre düşüneceksin, taşınacaksın. Çünkü bu böyle sürmez. Telefonda seksle, bir ömür geçmez. Buna sözle mayalanmış, fantezi parfümlü mastürbasyon derler. Bu durum devam ederse, bu kere de “Hocaaam, kurtar beni, ilişkinin gerçeğine geçemiyorum” diye mail atarsın. Düzenli ilişki diyorsun. Yani bu nasıldır? Haftanın belirli günleri buluşuyor, alışık yerlerde dolaşıp sonra da vedalaşıyor, ayrıca 17 kere telefonlaşıyor musunuz? Çocuğum, değerli okurum, senin bu ilişkine çam sakızı çiğnemek, keçi boynuzu yemek derler. İlişkinizin öteki derecesini bilmiyorum. Ya kızın canına tak etti. “Ne yapacaksın yap” ya da “Beni bırak” dedi. Ben kızın ikinci şıkkını düşünüyorum. Buna göre iki oya karşı 1 oyla kaybettin. Ben neden kızın bu düşüncelerine uydum? Çünkü seni bir delikanlı yapmayı aklıma koydum. 1) Kıza kız, kadına kadın gibi davran, sınırlarını zorlama. 2) Erkek olduğunu insanlığınla kanıtla. 3) Boş bulduğun dolmuşa atlama. 4) Sahipsiz boğa gibi orada burada otlama. 5) Her zaman seni izleyen bir göz vardır, bunu unutma. Bu reçeteyi sabah akşam yemeklerden sonra birer doz kullan.



Kan gelmedi

20 yaşanda kızım. Nişanlımla ilişkiye girdim, kan gelmedi. İlişkiye girdiğime pişman değilim ama neden kan gelmedi? Nişanlım “Beni sev, sadık ol. Kan önemli değil” diyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP
Değerli okurum, sana çok candan yardımcı oluyorum. Nişanlının o büyük ruhunun kıymetini bil. Onunla yaşam boyu mutlu günler geçir. Dilerim çocuklarınız olur. Kızlık zarı esnekmiş, kanamamış. Bu kadar basit. Sen de kendinden eminsin. Peki sana ne oluyor?



Karım acı çekiyor

1 yıllık evliyim. Penisim çok uzun ve kalın. Birleşmeye çalıştık ama eşim acı çektiği için bir türlü olmadı. Eşime acı çektirmeden nasıl birleşebiliriz?

CEVAP
Değerli okurum, penis operasyonla ne incelir ne de kısalır. Eşinizle doğal olarak bu koşullarda acı çekmeye mahkum gibi. Belki doğumdan sonra bir parça rahatlar. Ama yine de ikinizin beklediği acısız, zevkli mutlulukları zor yakalayacakmışsınız diye düşünüyorum. Burada birleşme tekniği çok önemli. Ona dikkat edersiniz bir parça avantaj sağlayabilirsiniz. Şimdilik böyle idare edin.



Bir türlü doymuyorum

30 yaşında, eşinden boşanmış kadınım. Orgazm olduğumu anlamıyorum. Kadının orgazmı nasıl bir şey? Gece boyu 10 defa ilişkiye girebiliyor, istekli olabiliyorum. Sevgilim bana “Sen boşalmıyorsun, ondan doymuyorsun” diyor. Ne yapacağım?

CEVAP
Değerli okurum, sevgilin boşalmayı anlamıyor. Gecede 10 birleşmeyi yapabilme tutkunu büyüteç altına alırsan, burada sevgilinin erken boşalması olduğu aklıma geliyor. Sevgilin için söylüyorum bu birleşmeler 10-15 dakika sürse, her saat başı olsa 10 saat eder. O zaman sevgilin biraz kendini tutmasını öğrensin. Kadınlarda boşalma şöyle anlatılabilir: Yaz günü susamışsın, bir bardak buzlu limonatayı içmişsin kana kana. Son yudumdan sonra bir “Ohh” çekilir. İşte boşalma dediğimiz o son nokta.



Orgazmı anlayamıyorum

21 yaşında kızım. 1 yıldır bir ilişkim var. 3 günde bir birkaç defa ilişkiye giriyoruz. Ben zevk alamıyorum, orgazm olup olmadığımı anlayamıyorum. İlişki bittikten sonra partnerimle yeniden ilişkiye girmek istiyorum. Neden böyle oluyor?

CEVAP
Değerli okurum, orgazm olamadığın için doyamıyorsun. Yani zevk doruğunu aşamıyorsun. Tıpkı yemek yerken doymadığımız zaman nasıl biraz daha bir şeyler yemek isteriz. İşte senin durumun buna benziyor. Alışacaksın, öğreneceksin. Partnerinin sana karşı davranışı ve ustalığı ortamın uygunluğu önemli. Vicdani baskılardan arınmış ilişkide zaman lehinize işleyecek. Çok kafaya takma.



Kısaltmak mümkün mü?

22 yaşındayım. Penisim 20 santim. Bunu kısaltmanın bir yolu var mı?

CEVAP
Değerli okurum, penisin normal sınırlarını zorlamış. Evlendiğinde eşini zorlamadan, üzmeden idareli kullanırsın.



Fantezilerim bitmiyor

23 yaşında kızım. Kızlığım bozuldu. Sürekli karşı cinsle ilgili fanteziler kuruyorum ve beraber olmak istiyorum. Ne yapacağım?

CEVAP
Sevgili okurum, cinsel duyguların yüksek, bu doğaldır. Engellenmez ve engellemesini biz de istemeyiz. Tabii her erkekle yatmak olmaz. Sevdiğin biri çıkarsa onunla uzun vadeli yüreğini de doyuracak ilişkiler ortamını yaratırsan, bugünkü sıkıntıların birçoğu uçar gider. Tek şart seni anlayacak, hoşgörülü bir delikanlı bulman.



Mastürbasyonun zararı var mı?

18 yaşındayım. Kız arkadaşım sevişirken ileri gitmek istemiyor. Her sabah penisim sertleşmiş oluyor. 1 aydır mastürbasyon yapmıyorum. Bunun bana bir zararı var mı?

CEVAP
Sevgili okurum, hiçbir şeyin zararı olmadığı gibi sendeki olanlar doğru. Ama kızın kendi kararı da doğru. İki doğruda buluşmuşsunuz. İkinizin de doğrularına saygılı olun. Zaman zaten size yol gösterecektir.



Sertleşme olmadı

17 yaşındayım. Hep cinsel ilişkide bulunmak istiyordum. Geçenlerde elime bir fırsat geçti ama sertleşme olmadı. Bunun nedeni ne olabilir?

CEVAP
Sevgili okurum, nedeni heyecan, olumsuz koşullar, acemilik, bir parça ön yargı yani korku ve o atmosferin istem dışı sinir sisteminin alarma sokmasından başka bir şey değil. Belki de bu olay senin açından şanstır. Yani senin lehine gelişmiş bir durumdur. Çünkü birleşme yapsaydınız ne olurdu sorusu aklıma geliyordu.



Alay ediyorlar

18 yaşındayım. Turist kızları çok arzuluyorum ama penisimin 13 santim olması buna engel oluyor. Sürekli alay konusu oluyorum. Ne yapacağım?

CEVAP
Değerli okurum, penisin normaldir. Anatomik ve matematiksel ve tabii cinsel olarak da normaldir. Belinde silahın varsa kullan. Öyle silahlar vardır ki namlusu bir karıştır. Ama namlusu dört parmak olan bir öteki silahın mermisi ondan daha etkilidir. Yani şu santimetrelerden kurtulun da karşılıklı rahat edelim.



GÜNÜN SÖZÜ


Canlılarda vahşi görülen eylemleri vahşete dönüştürenler sadece insanlardır. H.D.

12

Sıradaki haber yükleniyor...
holder