Mine Ayman Derin düşüncelere dikkat!
HABERİ PAYLAŞ

Derin düşüncelere dikkat!

Haberin Devamı

Merhaba, oldukça duygusal olacağımız ve derin düşüncelere dalacağımız bir hafta sonu bizi bekliyor. Merkür’ün geri hareketi devam ederken, Ay’ın Balık burcundaki seyriyle beraber eski konular iyice gündemimize gelebilir. Güzel anıları tekrar yaşayabileceğiniz bir hafta sonu diliyorum.

4 Ağustos Cumartesi & 5 Ağustos Pazar;
Ay Balık burcunda olacak, burcu ya da yükseleni Balık, Akrep ve Yengeç olanların hisleri oldukça güçlü olabilir ve her konuda dikkat çekebilirler. Merkür gezegeni geri harekette olduğu için eski konuları ya da insanları son 2 haftadır karşımıza çıkartıyor olabilir. Bu hafta sonu Ay’ın Balık burcunda olmasıyla birlikte bu durum daha da artabilir. Eski dostlarla ya da akrabalarla görüşmek için ya da uzun zamandır gitmediğiniz bir yeri ziyaret etmek için uygun bir hafta sonu olabilir. Eski konulara ve tarihi yer ve eşyalara ilgimiz artabilir. Aynı zamanda çok duygusal olacağımız için, eski sevgiliye özlem duyulabilir ve barışmak için harekete geçilebilir. Bu hafta sonu eski anıları yeniden canlandırmak için içimizde büyük bir istek duyabiliriz, eğer yalnızsak çok hassas olup melankoliye girebiliriz, bu yüzden yalnız kalmamakta fayda olacaktır.

Ay Balık’tayken dikkat edilecek durumlar;

*Tembellik ve dalgınlık.
*Keyfe ve lükse aşırı düşkünlük.
*Alkol, nikotin, kafein gibi uyarıcı maddelere aşırı düşkünlük.
*Aşırı yemek yeme isteği ve sonucunda kilo alma durumu.
*Her türlü bağımlılık; ilaç, bilgisayar oyunları, sosyal paylaşım siteleri…

Bu hafta sonu hayatımıza Mor ya da Kırmızı renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Balık’tayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji verecektir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder