Serhan Sokulgan Deniz Seki'ye yapılan yorumlar
HABERİ PAYLAŞ

Deniz Seki'ye yapılan yorumlar

Haberin Devamı

DENİZ SEKİ'YE YAPILAN YORUMLAR


Deniz Seki'nin cezaevinden çıkışını tüm sanatçı dostları ve sevenleri yoğun bir sevgi gösterisi ile karşıladı. Hemen hemen tüm sanatçılar ve onu tanıyan tanımayan birçok kişi özgürlüğünü kutladı.

Deniz Sekiye yapılan yorumlar

İçlerinde kötü niyetle ağzının ayarı olmayıp yerden yere vuranlar da vardı tabii ki.
Kimse kutlamak ya da sevinç çığlıkları atmak zorunda değil. Ancak Deniz' in, annesi ve kardeşleri ile ilk paylaştığı fotoğrafın altına göz attığımdan ne kadar kötü kalpli insanların olduğunu bir kez daha gördüm. Evet Deniz bir halk kahramanı değil ama bir kader mahkumuydu ve bu durumundan dolayı herkes onun bu sevincini kalpten paylaştı. Ailesine bile kötü sözler sarfeden bu kişiler bel altı vurmaktan tutun can acıtabilecek her şeyi yazmışlardı. Sadece bu kötü niyetle yapılan yorumlara karşılık insanların unuttukları bir şey vardı...

Herkesin kardeşi, evladı, eşi, dostu var. Bu kötü yorumları yazanlar umarım Deniz'in yaşadıklarını yaşamazlar. Ne demiş atalarımız: "Büyük lokma ye ama büyük söz konuşma."

ŞEVKET ÇORUH'UN BABA SAHNESİ


Birçok tiyatro sahnesi bir bir kapanırken ya da ayakta kalmaya çalışırken güzel şeyler de olmuyor değil. Geçtiğimiz hafta Nükhet Duru'nun sahnelediği "Beni Nükhet Duru sanıyorlar" isimli projesi için Kadıköy'de kapılarını açan "Baba Sahne"ye gittim. Aslında İstanbul'da yaşayanlar çok çok uzun yıllar sonra yepyeni bir tiyatro sahnesi ile tanıştı.

Deniz Sekiye yapılan yorumlar

Şevket Çoruh'un yıllarca tüm birikimini, evini ve arabasını satarak yaptığı "Baba Sahne" sanatseverler için belki de yeni bir umut diyebilirim. Küçük olmasına rağmen eski Şan Tiyatrosu'ndan da çizgiler taşıyan Baba Sahne'nin mimarisi sizi eskilere götürebiliyor. Geçtiğimiz aylarda Müjdat Gezen'in gururlanarak kavuğunu Şevket Çoruh'a devretmesi bence hiç de yanlış bir karar değil.

BOL MAGAZİN MALZEMELİ İFTAR YEMEKLERİ


Bazı yayın kuruluşlarının Ramazan ayında gelenek haline getirdikleri iftar yemekleri bazen amacının dışına çıkabiliyor. Özellikle ünlü yüzlerin çağrıldığı bu iftar davetleri zaman zaman samimiyetten uzak, vur patlasın çal oynasın şovuna dönüşebiliyor. Geçtiğimiz günlerde şahit olduğum bu bol dedikodulu ve insan süzüşlü iftar masalarında, bazen tartışmalar bile çıkabiliyor. Reklam olsun diye kapılarını açan bu restoranlar ve geceyi düzenleyenler arasında 'alan memnun satan memnun' durumları sahur saatine kadar da devam edebiliyor.

ÜNLÜ İNSAN MERAKI


Bir mekanda ya da herhangi bir ortamda tanınmış bir sima görüldüğü zaman birçok kişi hemen fotoğraf çekip sosyal medyaya yüklemek istiyor. Tamamen vitrini güzel gösterme çabalarından, bazıları çok komik duruma düşebiliyor.

Deniz Sekiye yapılan yorumlar

Aslında camiada kimin kiminle arkadaş ya da ne kadar yakın olabileceğini herkes gayet iyi biliyor. Benim mesela ünlü tanıdıklarımla fotoğraf çektirmek bir yana görmeye dayanamayıp kaçtıklarım bile var.


BODRUM'UN GİZLİ MABEDİ


Bodrum bu sezon diğer yıllara göre eğlence konusunda daha da yükselişe geçti. Geçtiğimiz hafta Bodrum yazımda bu sezon açılacak yeni mekanları yazmıştım. Bodrum'da herkesin eğlence ve dinlenme anlayışına göre birçok yer mevcut.

Eğlenceli ve kalabalık bir tatil isteyenler daha çok Türkbükü' nü tercih edecek. Hem sakinlik, hem de eğlencenin konumu bu sene yine Yalıkavak. Son 3 yıldır açılan beach'ler ve kulüpler Yalıkavak'ın sakinliğini biraz kapattı. Gümüşlük'ün ruhunu sevenler ise ordan hiç vazgeçmezler. Türkbükü'nün ilk yıllarını ve huzurunu aratmayan Gölköy, bu yıl en çok dikkatimi çeken yer. Denizinin güzelliği, insan kalabalıklığından uzak, restoran ve küçük barları ile sakin bir yunan adasını andırıyor. Özellikle denize sıfır konumu ile Daphnis Otel, Bodrum'un gizli mabetlerinden.

Deniz Sekiye yapılan yorumlar
Daphnis Bodrum

3 yıl evvel yeni yüzü ile yola çıkan Daphnis, İstanbullu ekibi ile muazzam diyebilirim. Her zaman personel konusunda sıkıntı çeken Bodrum işletmeleri, servis konusunda da kalifiye eleman bulma konusunda sıkıntılı. Ama Daphnis bu konuda ince eleyip sık dokumuş. Denize sıfır konumun yer aldığı bölümde 33 oda yer alırken, hemen karşı kısmında yer alan bölümde de 15 adet apart odası bulunuyor. Bu yıl yenilenen odaları ile apart bölümü uzun süre tatil planı yapanlar için aylık hatta sezonluk da kiralanabiliyormuş. Lâl ismini taşıyan restoran kısmında gün batımı kumsala atılan masalarda yenilen akşam yemeği paha biçilemez. Şefin özel mezeleri ve kendi yorumunu kattığı balık sunumları da gerçekten alkışlanası. Daphnis Otel'in en sevdiğim özelliklerinden biri de hayvan dostu olması. Eve ya da pansiyona bırakamayıp, evcil dostlarıyla beraber tatil yapmak isteyenlere Daphnis'in kapıları sonuna kadar açık.

KAN KAYBEDENLER


Boşanmasının ardından konuştukça daha da çuvallayan ve hayranları tarafından bile kötü yorumlara maruz kalan: Mustafa Ceceli

Aslı Enver ile kısa süren ayrılığının ardından (orası da muamma) İşte Benim Stilim kızları ile adı anıldıktan sonra sessiz kalması gerekirken, ne yapacağını şaşıran ve krizi iyi yönetemeyen: Murat Boz

Agresif yapısının kurbanı olarak Bilal Meşe'ye saldırarak milli takımdan da ayrılan: Arda Turan

Sıradaki haber yükleniyor...
holder