Eğitim - Kariyer ConnecME Education eğitim dünyasını Türkiye'de buluşturacak

ConnecME Education eğitim dünyasını Türkiye'de buluşturacak

Paylaş
ConnecME Education eğitim dünyasını Türkiye'de buluşturacak

Türkiye’deki çalışmalarına 26 Ekim’de gerçekleştirilecek 'Empowering Youth Through Education' konferansı ile başlayacak olan ConnecME, uluslararası platformda eğitim alanında söz sahibi özel kurumlar, Bakanlık yetkilileri ve sınav merkezlerinden üst düzey temsilcileri bir araya getirecek

Dünyadaki eğitim ağıyla geniş kitlelere ulaşan ConnecME Education, bu yıl Türkiye’de de hizmet vermeye başladı.

Kuzey Afrika, Adriyatik ve Orta Doğu’da yer alan 26 ülkede, bireylere ve kurumlara eğitim çözümleri sunan ConnecME Education, 26 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 'Empowering Youth Through Education' başlıklı konferansta, eğitim alanında dünya liderleri arasında kabul edilen ACT ile birlikte yer alacak.

Konferansın temel hedefi, Türkiye ve yakın coğrafyadaki eğitim sektörünün, ilgili Bakanlık yetkililerinin ve uluslararası kurumlardaki etkin yöneticilerin bir araya gelerek bilgi ve uygulamaları birbirlerine aktarabileceği işlevsel bir platform yaratmak. Hem eğitim hem de ekonomik yaşamı yakından ilgilendiren bu konferansa, 4 ülkeden yaklaşık 100 kişi katılacak.

REKABETİN YOLU EĞİTİMDEN GEÇİYOR

Hizmet verdikleri ülkelerde 45 farklı sınav sunan ConnecME Education’ın Avrupa ve Orta Doğu Bölge Direktörü Aysel İnce ise kurumun Türkiye’deki ilk organizasyonuna büyük önem verdiğini belirtti. Direktör Aysel İnce, konferansı düzenleme amaçlarını “Uluslararası ortaklarımızı ve yerel eğitim organizasyonlarını bir araya getirereK Türk gençlerinin küresel rekabet gücünü artırmayı hedefliyoruz” diye özetledi.

Haberin Devamı