Faik Gürses Bir gün Lefter ağabeyle
HABERİ PAYLAŞ

Bir gün Lefter ağabeyle

Haberin Devamı

4 yıl önceydi. Atina’da karşılaştık. Hastalığı başlamış, ama tedavi sürecini atlatmıştı. Elimi sıktı. O an gözümün karardığını hissettim. En sağlıklı adamdan daha dinçti. Topa vuruşu gözümün önüne geldi, elimi sıkma gücüyle çarptım. Sonucu size bırakıyorum.

DİKKAT BAKANLAR KONUŞUYOR

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın Fenerbahçe ayarına, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç yanıt verdi. Memleket saat ayarı yapsa bu kadar denk düşmezdi.
[[HAFTAYA]]

DİŞİ KARTALLAR

İnönü Stadı’nda küfür olmasın diyorduk ki, birde baktık, kadınlar ortaya çıkmış. Sağolsunlar erkekleri hiç aratmadılar! Bence çözüm şu olmalı, Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören Disiplin Kurulu’na cezayı yıllık peşin versin, atış serbest olsun.

SERCAN KAYA

Teknik direktör Samet Aybaba geçen yıl onu PAF’tan gelen 3 arkadaşı ile birlikte oynatmıştı Bucaspor’da. Şimdi Trabzonspor’da forma giymeye başladı. Yakında A Milli Takım’da forma giymeye başlar. Kimse şaşırmasın.

İNÖNÜ STADI SÖYLEMLERİ

(138) Beşiktaş olmadan, Beşiktaş olmaz. O stattan da Beşiktaş’ı ayırmak olmaz. Suat Kılıç söylüyor. Yani Gençlik ve Spor Bakanı. Yan odadaki komşusu Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay duyuyordur herhalde.

VAH ASLI NEMUTLU VAH


Ayağından kayağı çıktı, kütüğe çarptı. Sadece Palandöken’de değil, memlekette o kadar çok var ki böyle sıkıntı. Bir soruşturma açarlarsa Aslı’cık o zaman rahat uyuyacaksın. Tabii bu soruşturmayı oduna açmazlarsa. DUYURU Galatasaray’da rekor kıracak futbolcuların cuma günü Florya Metin Oktay Tesisleri’nde hazır bulunmaları önemli rica olunur. İmza: Fatih Terim, Teknik Direktör.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder