Opr. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu Beyler bir saniye!
HABERİ PAYLAŞ
Haberin Devamı

Daha yakışıklı ve çekici olmak için neden çaba harcamayasınız?

Dünyada erkekler özellikle 90’lı yıllardan bu yana daha yakışıklı olmak için tıbbın her türlü imkânını kullanıyor. Memleketimin erkekleri de bu konuda geri kalır değil.

Ancak, estetik söz konusu olduğunda aklınıza hemen ameliyatlar, sargılı burunlar gelmesin. Tıp teknolojisi bu konuda o kadar iddialı ki; ameliyatlar yerine küçük uygulamalar ile hastalarımızın pek çok sorununa çözüm bulabiliyoruz. Hem de acısız ve ağrısız.

Peki, neler mi bunlar? Gelin ameliyatsız nasıl yakışıklı olunacağına yakından bakalım:

LAZER LİPOLİZ İLE BÖLGESEL İNCELME

Vücudunuzdaki fazlalıklar canınızı sıkıyorsa buyurun bölgesel incelmeye. Cerrahi işlem olmadan, minik seanslarla karın, bel, kalça gibi pek çok bölge bu yolla forma girebiliyor.

Lazer Lipoliz, belli frekanslar ve ince, elastik kanüller yardımıyla yağ dokusunun eritilmesi işlemidir. Bölgesel yağ fazlalığı eritilerek vücuda şekil verilir. Karın, basen, bel vb. gibi bölgelerde gevşek olan ciltte gerginlik elde edilir. Yüz, boyun gıdı, kol içi, bacak içi, karın gibi bölgelerinin yanı sıra aşırı terlemenin önlenmesi ve selülit tedavisinde de bu yöntem kullanılmakta.

ULTHERA İLE YÜZ, BOYUN VE GIDI KIRIŞIKLIKLARI GİTSİN!

Ulthera, ameliyatsız yüz germe olarak da bilinen bir işlem. Ancak bu işlemle sadece yüzeysel değil derin dokular da onarılıyor. 30-60 dakikalık bir seans sonrasında cilt ve cilt altı bağ dokusunu güçlendiriliyor. Ulthera’nın bir diğer özelliği ise kırışıklık tedavisidir. Özellikle, göz çevresi, dudak, ağız çevresi, boyun ve yanaklardaki kırışıklıklar tedavi edilebilmektedir.

BOTOX

Beylerin en sevdiği ve tercih ettiği uygulama. Botoks yüz bölgesinde yaşlanma belirtilerini gidermek, korumak ya da oluşmadan önlemek için uygulanan bir tedavi yöntemidir. Ciltte zamanla oluşan mimik ve yaşlanma belirtilerinin ameliyatsız tedavi edilmesidir. Öğle yemeği molasında yaptırıp işe geri dönebilirsiniz.

MİKRODERMABRAZYON

Bir başka ameliyatsız uygulama ise ‘Mikrodermabrazyon’ yani ciltteki ölü tabakanın temizlenmesi işlemidir. Güneş lekeleri, renk farklılıkları, geniş gözenekler, çizgiler bu yöntemle gideriliyor. Cilt sağlıklı ve genç görünme kavuşuyor.

KİMYASAL PEELİNG

Kimyasal Peeling, cildi ölü hücrelerden arındırıp canlı ve genç görünüme kavuşturmak için yapılan bir işlemdir. Cilt yüzeysel bir şekilde soyularak, güneş lekeleri, kırışıklıklar, akne izleri giderilir. Ayrıca, cildin nem ve yağ dengesini kontrol altına alınır. Kimyasal Peelingte amaç pürüzlü üst cilt tabakasını yok ederek daha sağlıklı, pürüzsüz, parlak, lekelerin kaybolduğu nemli bir cilt elde etmektir.

DOLGU
Hyaluronik asitli nem dolgusu, hem nemlenme hem gençleşme sağlıyor. Yüz, boyun ve ellerin deri yaşlanması problemleri yaşayanlar için öneriyoruz. Hyaluronik asit, cildinizin genç ve kırışıksız kalmasına yardımcı olan bir asit türüdür. Cildin nem tutuşunu arttıran Hyaluronik asit uygulamalarına “Gençlik Aşısı” da denilmektedir. Uygulama kolaylığı ve alerjik reaksiyonlar yapmaması nedeniyle en sık tercih edilen kırışıklık dolgu maddesidir.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder