Magazin 'Balkon sefası' Recep İvedik-4'te!

'Balkon sefası' Recep İvedik-4'te!

Paylaş
'Balkon sefası' Recep İvedik-4'te!

Şahan Gökbakar, katıldığı bir programda “balkon skandalı” ile ilgili olarak, “Ben ve hanımefendi bekâr insanlarız. Ortada aldatmaca yok. Başkalarına karşı sorumluluğumuz da yok. Paylaşılan güzel bir an konu oldu” dedi

Uzun süredir ekranlardan uzak kalan ünlü komedyen Şahan Gökbakar sessizliğini bozdu. Dün akşam Bloomberg HT’de yayınlanan “Kenan Erçetingöz’le 60 Dakika”ya konuk olan Gökbakar, Berrak Tüzünataç ile birlikte geçtiğimiz yaz imza attıkları “balkon skandalı” nın dünyanın her yerinde skandal olabileceğini kabul ederken, bu skandalı aralık 2011’de gösterime sokmayı planladığı Recep İvedik 4’te kullanacağını açıkladı.

“Recep İvedik 4’ün içine balkon sahnesini koyarım. Öyle bir planım vardı zaten. Recep’i balkonda bir kadına kıstırtabilirim” diyen ünlü komedyen, balkon olayıyla ilgili ise şunları söyledi: “Bunda utanılacak bir şey yok. Hepimiz yaptık, yapmasak ben doğmazdım, sen doğmazdın.

Ben ve hanımefendi bekâr insanlarız. Ortada bir aldatmaca yok. Başkalarına karşı sorumluluğumuz yok. Paylaşılan güzel bir an konu oldu. Sonrasındaki yorumlar zarar vermeye başladı.

Eleştiriyi aşan taciz edici, küçük düşürücü yorumlara dava açtım. Ben 2004’ten bu yana hiç dava açmamıştım.”

Şahan hangi sözleriyle Demet Akalın'ı çılgına çevirecek? Sonraki sayfada...

'NE KADAR PARAM VAR BİLMİYORUM'

ACILI bir hikâyesinin olmadığını, tek acılı hikâyesinin babasının hayatta olmayışı olduğunu belirten Şahan Gökbakar, ne kadar parası olduğu sorusuna ise şöyle yanıt verdi: “Ne kadar param var bilmiyorum. Umursamıyorum da. Benim bir evim, kendime ait iki otomobilim var.”

'CEM'İN İMZALADIĞI PEÇETEYİ SAKLIYORUM'

CEM Yılmaz’la aralarındaki rekabet konusuna da açıklık getiren Şahan Gökbakar, ortaokulda okurken Ankara’ya gelen Cem Yılmaz’ın gösterisini tam altı kere izlediğini, hatta kulise gidip kendisinden imza istediğini ve Yılmaz’ın da peçeteye bir karikatür çizerek kendisine verdiğini hatırlarak, “O peçeteyi çerçevelettik, hâlâ duruyor. Ama imza verdiğin adam bir gün gelir seni geçebilir. Benim açımdan güzel” dedi. Yılmaz’la gişe yarışı sonrası aralar nın açıldığını belirten ünlü komedyen, televizyon skeci yaparken Yılmaz’ın sürekli gelip kendisini izlediğini vurguladı.

'KÖTÜ POP ŞARKILARI YAPIYORUM'

ŞAHAN Gökbakar müziğe olan ilgisi hakkında çıkan haberlerle ilgili, “Evde Demet Akalın ve Serdar Ortaç şarkılarından esinlenerek kötü pop şarkıları yapıyorum. Klarnet, piyano ve son olarak zurna çalmaya başladım. İki tane küfürlü ve kötü pop şarkısı yaptım, 13’e tamamlanınca piyasaya çıkaracağım” dedi.

2

Haberin Devamı