Hakan Çelik Araç kiralamada çıta yükseliyor
HABERİ PAYLAŞ

Araç kiralamada çıta yükseliyor

Haberin Devamı

Avrupa’nın en hızlı büyüyen araç kiralama sektörüne sahip Türkiye’de rekabet kızışıyor. Kısa süre önce kurulan ‘Avec’, şimdiden 1350 araçlık filoya ulaştı.

Türkiye’de giderek büyüyen kiralama sektörüne yeni ve çok iddialı bir oyuncu katıldı. Satış adetleri ve hizmet çeşitliliği açısından Doğuş Otomotiv’in en önemli bayilerinden biri olan Avek Otomotiv ve Paşalı Grubu ‘Avec Car Rentals’ adı altında yeni bir yapılanmaya gitti. Yeni şirket farklı araç segmentlerinde günlük kiralama faaliyeti yürütüyor.

8 noktada hizmet

Avec Car Rentals’in, İstanbul Atatürk Havalimanı İç ve Dış Hatlar Terminali, İzmir Adnan Menderes Havalimanı, Bodrum Havalimanı, Balıkesir Edremit Havalimanı’ndaki 5 noktada yeni ofis yatırımı bulunuyor. Avek Otomotiv’in İstanbul Tekstilkent ile Ümraniye ve Çanakkale’de şubeleri içindeki mevcut ofisleri ile birlikte toplam 8 noktada müşteriler, Avec’ten araç kiralayabiliyor. Avec filosunda, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat ve Porsche gibi Türkiye’ye Doğuş tarafından ithal edilen markalar ağırlıklı olmak üzere birçok marka ve modelden araç bulabilmek mümkün.

Araç kiralamada çıta yükseliyor

Franchise Verecek

Halen filosunda 1350 araç stoğu olan Avec Car Rentals, bu yılsonuna kadar stoğunu 5 bine, şube sayısını ise 10’a çıkarmayı, aynı zamanda 20 noktada franchise vermeyi hedefliyor.

ELANTRA'YA YENİ DONANIM

Geçtiğimiz yıl yenilenerek C sınıfına farklı bir bakış açısı getiren Hyundai Elantra, yeni bir donanım seviyesine kavuştu. Otomobil, Style Plus donanım seviyesini şimdilik sadece 1.6 CRDi dizel motor, 6 ileri düz ve 7DCT otomatik şanzıman seçeneği ile satışa sunuyor.

Araç kiralamada çıta yükseliyor

İDEAL PAKET

Hyundai Elantra Style Plus’a eklenen bazı özellikler ise; hız sabitleme, deri direksiyon simidi, ön sis farları, arka park sensörü ve 16 inç alüminyum alaşım jantlar olarak öne çıkıyor. Yeni versiyon, mevcut Style ve Elite donanımları arasında ideal bir orta donanım paketi olarak konumlandırılırken, 96 bin 500 TL’den başlayan liste fiyatına sahip.

JAGUAR BLACK SPORT EDITION

‘2017 Yılın Otomobili’ ve ‘Yılın En İyi Tasarımına Sahip Otomobili’ ödüllerinin sahibi Jaguar F-PACE, Black Sport Edition ile Borusan Otomotiv Jaguar yetkili satıcılarında satışa sunuldu. 240 beygir gücündeki Ingenium dizel motoru, AWD sistemi, siyah gövde rengi ve gövde detayları, siyah renk jantları ve siyah iç detayları ile sportif bir karakteri ön plana çıkartıyor.

Araç kiralamada çıta yükseliyor

DOĞUŞTAN SUV

SUV kavramını yeniden yorumlayan Subaru Forester, üç yeni donanım ile model serisini genişletti. Forester’daki yeni özellikler, 2.0i Premium Plus, 2.0XT Adventure Turbo ve 2.0D Sport donanımlarında sunuluyor.

Araç kiralamada çıta yükseliyor

ÖDÜLLÜ GÜVENLİK

Yeni Forester, Boxer Motor, Simetrik Sürekli Dört Çeker Sistemi ve ödüllü güvenlik özellikleriyle öne çıkıyor. Sürüş destek sistemi ‘EyeSight’, araç, yaya ve bisiklet kullanıcıları gibi hareketli kişi ve nesneler ile şeritleri algılayarak, olası kazaları önlemek için stereo kamera teknolojisinin kullanıldığı ilk sistem olarak kabul ediliyor.

İŞTE FİYATLAR

EyeSight’e sahip Forester 2.0i Premium Plus’ın fiyatı 179 bin 990 TL. ASP paketine sahip Subaru Forester 2.0XT Adventure’ın fiyatı 206 bin 990 TL. ASP paketine sahip Subaru Forester 2.0D Sport’un fiyatı da 213 bin 990 TL.

ÇELİK MOTOR'DA YAPILANMA

Çelik Motor Ticaret AŞ’nin organizasyonel yapısında, değişikliğe gidildi. Garenta & ikinciyeni Genel Müdürlüğü ile KIA Genel Müdürlüğü oluşturuldu. Anadolu Grubu Otomotiv Grup Başkanı Bora Koçak yönetiminde yapılan yeni yapılanmaya göre; Çelik Motor Genel Müdürü Özgür Maraş, Garenta&İkinciyeni Genel Müdürü olarak görevine devam edecek, kısa ve uzun dönem kiralama ile ikinciyeni.com faaliyetlerinden de sorumlu olacak.

Araç kiralamada çıta yükseliyor
Özgür Maraş

Markanın yeni yapılanmasında KIA Genel Müdürü olarak atanan Can Ağyel ise daha önce Doğuş Otomotiv’de görev yapıyordu.

Araç kiralamada çıta yükseliyor
Can Ağyel

Sıradaki haber yükleniyor...
holder