Advertorial Zumba Zamanı!
Sponsorlu

Zumba Zamanı!


Paylaş
Zumba Zamanı!

1 Nisan Cumartesi tarihinde We’ll Club’ın ev sahipliğinde, gerçekleşecek olan Zumba Fitness Party için, İsrail’in Popüler zumba Eğitmeni ZES Mario Gutierrez Türkiye’ye gelerek Zumba severlerle buluşacak. Mario Gutierrez’e Türkiye’nin ilk tescilli zumba Eğitmenlerinden ZES Didem Zeybek eşlik edecek

Unutulmaz bir Show sergileyecek olan zumba’nın zirve isimlerine sahnede, görkemli koreografisiyle Ecem Kuntay, Bengü Tekin, Gülcan Başkurt, Ronit Habip ve Remzi Öztosun’un bulunduğu ZJ Team eşlik edecek.

Türkiye’de zumba severlerin ve zumba eğitmenlerin sabırsızlıkla beklediği Show’a 500 kişiden fazla katılım bekleniyor. Parti gününe özel hazırlıkların devam ettiği We’ll Club’ta zumba ruhu zirvede yaşanacak!

90'lı yıllarda dansçı ve koreograf Beto Perez tarafından Kolombiya'da ortaya çıkarılan, Latin esintili zumba dansı, dünya çapındaki en yaygın dans fitness programı olarak biliniyor.

We’ll Club’a Katılın!


Anadolu yakasında yaşayan ve çalışan bireyler için sağlıklı yaşam, spor ve birliktelik ruhu kazandırmak amacıyla kurulan We’ll Club, 30.000 m²lik alanı ile İstanbul’un en modern ve en büyük spor kompleksi olarak dikkat çekiyor.

We’ll Club; 2.000 m² Fitness alanı, 1.000 m²’lik 7 stüdyosu, 650 m² çocuk spor merkezi We’ll for Kids, uluslararası standarttaki spor sahaları ve 6 kulvarlı kapalı yüzme havuzuyla 2.500 üyeye hizmet veriyor. Kompleks içinde ayrıca Cafe Zenzero, İtalyan Restoranı Ristorante La Chittara ve kadın-erkek-çocuk kuaförü Happy Mirror faaliyet gösteriyor.

Türkiye standartlarının üstünde, içerisinde spora dair A’dan Z’ye her şeyin olduğu We’ll Club Yaşam ve Spor Kompleksi deneyimlenmesi gereken yerler arasında yer alıyor.

Bilet Satışı İçin:
www.wellclub.com.tr
FB-TWITTER-INSTAGRAM @WELLCLUBTR
E: info@wellclub.com.tr
Adres: Dudullu Organize Sanayi Bölgesi DES 1. Cadde No:4 İSTANBUL
T: 0216 313 93 55 - 0216 313 WELL