Dr. Haydar Dümen Zevk almak hayal olur
HABERİ PAYLAŞ

Zevk almak hayal olur

Haberin Devamı

Bazı erkekler eşlerinin zevk almadığını, ilişkiden kaçtığını yazıyor. Beyler, erken boşalmanız varsa kadın elbette zevk almaz, tatmin olmaz. Çünkü siz onu yarı yolda bırakıyorsunuz. Eşinizi de düşünün, sorun varsa tedaviye geç kalmayın.

BÖYLE SORU YOK!

Kuşumla nasıl barışırım?

22 yaşındayım, son 15 gündür kuş bana küsmüş gibi. Sevgilim de bir şey yapamadı. Onunla nasıl barışırım?

CEVAP

Kiminle barışacaksın okurum? Kuşunla ise, bak sen şu işe. Kökü bedeninde, kanı damarlarında, canı ise beyninde olan organ lokavt ilan etmiş. “15 güne kalmaz yeniden görevde olacağım” demiş. Ama sen anlamamışsın. Bana dert yandı: “Hocam, sürmenaj oldum. Bu da sorun değil ama idaremi partnerine bırakınca içime sindiremedim. Erkeğin işine dişi karıştığı için boykot ettim.” Ben de gülerek tam tersini yapacak, partnerinin karşısında uçacak, yalnız kalınca sineceksin diye onunla gırgır geçtim.

Cİnsellikten soğudum

26 yaşında kadınım, 20 yaşından beri pek çok erkekle birlikte oldum. Artık kimseyle olmak istemiyorum. Cinsellikten soğudum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Alkış sevgili okurum. Sonunda düzene girmiş, yeterince zevkini almış ve bu yolun yol olmadığını anlamışsın. Vallahi laf aramızda bana da diyecek söz bırakmamışsın. Ana mal depolanmış, faiziyle yetinmeye kalmışsın. Olur böyle vakalar, yaşanır takatukalar, işin özündeki evrensel potansiyeli ise uzmanı yakalar koyar önüne. Sevgili okurum, hayat senin, sen bilirsin. Merak etme, 3-5 aya kalmaz, sen bütün duyguların ve benliğinle yeniden dirilirsin. Eğer sorun yaşarsan durumu bana bildirirsin.

Karıma dokunamıyorum

32 yaşındayım, 1 aylık evliyim. Karım çok huzursuz biriymiş. Neresine dokunsan ya sinirleniyor ya gıdıklanıyor. Ne yapacağım? Tedavisi var mı?

CEVAP

Var değerli okurum var. Üzülme ve dert etme. Daha çok yenisiniz. Senin hatun da huylu bir kısrak gibi. Ne yem yiyor ne de tımar ettiriyor. Bir bakıma anasından doğduğu gibi masum ve de el değmemiş nimet, koklanmamış gül. Bu duruma üzüleceğine gül değerli okurum gül. Amma velakin, bu kısrağı sen eğiteceksin. Şimdilik tedavi gerekmiyor. El ele tutuşarak işe başla. Heyecanlanıp gelme aşka. Ona birkaç ay zaman tanı. Mesela başına dokun, otururken omuzuna yaslansın falan filan. Geçsin 1 ay, sorun devam ederse yeniden yazarsın.

Sevgilim zevk almıyor

26 yaşındayım. Kız arkadaşımla ilişkiye girdikten 1 dakika sonra boşalıyorum. Sevgilim zevk almadığını söylüyor. Onu kaybetmek istemiyorum, ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın elbette zevk almayacak. Daha merhaba derken sen bitiyorsun. O da ne olduğunu anlamıyor. Evlenince erken boşalmanı tedavi ederiz.

Acaba hamile kalır mı?

22 yaşındayım, sevgilim de 20 yaşında. Üzerimizde bir şey yokken seviştik. Bu sırada onun vajinasına boşaldım, kuruttum. Acaba kız arkadaşım hamile kalır mı?

CEVAP

Kalmaz değerli okurum.

Zararı var mı?

17 yaşındayım. Haftada 5-6 kere mastürbasyon yapıyorum, zararı olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, haftada 3-4’e indiriver.

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Okulda, sokakta nerede bir kadın görsem hemen sertleşme oluyor. Ne yapmam lazım?

CEVAP

Değerli okurum, kadın, kız görüyor ya da düşünüyorsan, sertleşmesinin neresi kötü? O yaşlarda düşünmeyip ne zaman düşüneceksin? Amma velakin iradeni de, kendini frenleyip öğreneceksin. İşin formülü bu. İyi kullandığın sürece doruklara tırmanırsın. Ayağın kayarsa aşağılara yuvarlanırsın.

Ya eşimi memnun edemezsem?

17 yaşındayım. Cinsel organım 13 santim. Bana küçük geliyor. Eşimi memnun edemem diye korkuyorum. Daha uzar mı?

CEVAP

Değerli okurum, normal. Belki biraz daha gelişebilir. Ama her durumda eşini tatmin edebilirsin.

Sesini duyunca sertleşiyor

23 yaşındayım ve sözlüyüm. Sözlümü çok seviyorum. Ayda bir kez buluşuyoruz. Ne zaman onunla telefonda konuşsam penisim sertleşiyor, sevişmek istiyorum. Ama sözlüm rahatsız oluyor. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, aynı şekilde yola devam. Yasaklara uy. Sınırları zorlama. Umarım evlenirsiniz.

10 dakika sürüyor

19 yaşındayım. İlişki sırasında çabuk boşalıyorum. Kızlar benimle alay ediyor. Çok denedim ama 10 dakikada boşalıyorum. Ne olur bana yol gösterin.

CEVAP

Değerli okurum, 10 dakika iyi bir süredir. O azgın kızlara söyle azıp kudurmasınlar. Evlendiklerinde ya kocaları 1 dakikada boşalıverirse ne olacak? Kocayı mı terk edecekler? Biraz zor. Hem nikah hem de izbandut gibi bir adam olacak karşılarında dikkat etsinler. Pabuç pahalı. O pabucu deldirmesinler.

Eşim ilişkiden korkup kaçıyor

Yeni evliyiz, eşim ilişkiye girmek istediğimde benden kaçıyor ve kortuğunu söylüyor. Ben eşimle nasıl ilişkiye girebilirim?

CEVAP

Değerli okurum, eşin vajinusmus. Tedaviye ihtiyaç duyunca sorun çözülür.

Sesim kısılıyor

19 yaşında kızım. Mastürbasyon yapınca sesim kısılıyor. Arkadaşlarım benimle dalga geçiyorlar. Bu yüzden haftada 4’ten 2’ye indim. Bunalıma girdim. Ne olur bana yardım edin.

CEVAP

Sevgili okurum, sen bulmuş da bunuyorsun. Bak sesin alarm çekiyor, seni daha dengeli bir yola itiyor. 2 kereyle idare ediver. Ne yani dünyanın sonu mu gelecek? Not: İstersen sesin kısılınca 1 bardak süt iç ya da biraz ıhlamur dene bakalım.

Sorun bende mi?

16 yaşındayım. Arkadaşlarım hep hoşlandıkları kızlardan bahsediyor. Ama ben kızlara karşı bir şey hissetmiyorum. Çoğu arkadaşım benimle dalga geçiyor. Artık kendimden şüphelenir oldum. Ne olur yardım edin.

CEVAP

Değerli okurum, kendinden şüphe etme. Biraz ana kucağından, yuva sıcağından, psikolojik olarak kurtulup delikanlılğa daha yaklaşınca kızlardan hoşlanacaksın. Kendini sorgulama. Sabırlı ol, herkesin hayatı kendine. Zamanı gelince sen de bu kervana katılacaksın. Büyük sözü dinle.

Gebe kalmış olabilir mi?

19 yaşındayım. 4 hafta önce kız arkadaşımla fantezi yaptık. Vajinasının üzerine boşaldım. 1 hafta sonra kız arkadaşım adet gördüğünü söyledi. Bu korkumu azalttı ama geçmedi. Acaba kız hamile kalmış mıdır?

CEVAP

Değerli okurum, ben korkunu yüzde 100 azaltıyorum. Hamile falan değil. Bir daha dikkatli ol, kızın hayatıyla oynama. Şansın ve ben ilk defa affediyoruz, bir dahakine affetmeyiz. O kızlar da sahipsiz değil.

GÜNÜN SÖZÜ

24 saatte alevlennen aşklar 34 saatte söner. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder