Magazin Zaz gecesi olaylı bitti

Zaz gecesi olaylı bitti

Paylaş
Zaz gecesi olaylı bitti

Maçka Küçükçiflik Park' ta geçtiğimiz çarşamba akşamı muhteşem bir konsere imza atan Fransız şarkıcı Zaz'ın eğlenceli başlayan gece turu olaylı bitti

Fransız şarkıcı Zaz, Küçükçiflik Park’ta verdiği konserden sonra İstanbul turuna başladı. Aralarında sevgilisinin de bulunduğu çoğunluğu erkeklerden oluşan yaklaşık 15 kişilik arkadaş grubuyla önceki akşam Asmalımescit Yakup Restoran’a gelen Zaz, burada Almanya-İtalya maçını izledi. Maç sonrası grupla birlikte yemek yemek için mekanın üst katını tercih eden Zaz, mekanı gece yarısı terk etti.

Gazetecileri karşısında gören Zaz, yüzünü gizleyerek görüntü vermek istemedi. Görüntü alınmasını istemeyen Zaz’ ın erkek arkadaşları da Fransız yıldızın etrafına adeta etten duvar ördü. Zaman zaman gazetecilerle de şakalaşarak ilginç görüntüler sergileyen grup, Zaz taksiye bineceği sırada kameralara sert müdahalede bulundu.

Haberin Devamı

Zaz araç içerisinde yüzünü gizlerken kalabalık içerisinden bir grup televizyonculara saldırdı. El, kol hareketleri yaparak televizyoncularla tehditler savuran grup, Zaz’ın taksiyle oradan uzaklaşmasının ardından sakinleşebildi.

Milliyet