Spor Zaccardo imzaya geliyor

Zaccardo imzaya geliyor

Paylaş
Zaccardo imzaya geliyor

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden Balıkesirspor'un 2 yıllık anlaşma sağladığı Zaccardo'nun hafta sonunda sözleşme imzalamaya geleceği, ayrıca takıma iki yabancı oyuncu daha alınacağı bildirildi.

Balıkesirspor Kulüp Başkanı Tuna Aktürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iyi bir kadro oluşturmak istediklerini bu doğrultuda transfer çalışmalarının büyük bir titizlikle yürütüldüğünü söyledi. Teknik heyetle bu konuda sürekli istişare ettiklerini dile getiren Aktürk, özellikle ihtiyaç duyulan mevkilere oyuncu alacaklarını ifade etti.

Haberin Devamı

Bu kapsamda Milanlı defans oyuncusu Zaccardo ile 2 yıllık anlaşma sağladıklarını ve bu oyuncunun hafta sonunda sözleşme imzalamaya geleceğini anlatan Aktürk, "Orta saha ve stoper için de birer yabancı oyuncu daha alacağız. Bu oyuncularla görüşmelerimizde son aşamaya geldik. Bir iki gün içinde netleşince, kamuoyuyla paylaşacağız" dedi.

Aktürk, şu anda ciddi anlamda ilgilendikleri yerli oyuncu olmadığını belirterek, "Beşiktaş, Filip Holosko ve Tomas Sivok’u bize önermişti. Holosko, İstanbul’da oynamak istediği için Balıkesirspor’a gelmesi mümkün görünmüyor. Sivok’un da sağlık durumuyla ilgili bir sorun var. Beklemedeyiz, Sivok ile ilgili net bir karar verilmiş değil" diye konuştu.