Gündem Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali zabıta memurunu dövdü!

Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali zabıta memurunu dövdü!

Paylaş
Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali zabıta memurunu dövdü!

İstanbul Kartal Zabıta Merkezi'nde bir hafta önce skandal bir olay yaşandı. Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali  zabıta memurunu darp etti

İstanbul Kartal Zabıta Merkezi'nde yaşanan olayda iddiaya göre; Zabıta Daire başkanı Tayfun Karali bir zabıta memurunun emniyet şeridini kullandığını gördü. Bunun üzerine ismi öğrenilemeyen zabıta memurunu yanına çağırdı.

ÖNCE BAĞIRDI SONRA HIZINI ALAMAYIP TOKATLADI


Tayfun Karali, yanına çağırdığı zabıta memuruna önce sert bir şekilde bağırmaya başladı ardından gözü dönmüş Karali, memuru tokatlamaya başladı. Tüm çalışma arkadaşlarının önünde Tayfun Karali'nin saldırısına uğrayan zabıta memuru işini kaybetmemek için hazırolda bekledi. Ekip arkadaşları yaşananları sessizce izlediler.


DAYANAMAYIP BAYILDI


Yaşanan skandal olayın ardından arkasını dönüp giden Karali, giderken de bağırmaya devam etti. Şiddete uğrayan zabıta memuru ise birkaç adım attıktan sonra yere yığıldı.



Çalışma arkadaşları olay yerine ambulans çağırdı. Hastaneye kaldırılan zabıta memuru darp raporu aldı ve Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali hakkında soruşturma açıldı.


İŞTE O SKANDAL GÖRÜNTÜLER:



GÖREVDEN UZAKLAŞTIRILDI SORUŞTURMA BAŞLATILDI


Yaşanan üzücü olayın ardından vatandaşların sosyal medyada büyük bir tepki gösterdikleri görüldü. Bu tepkilerin ardından geceyarısı Twitter hesabından bir açıklama yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, görüntüleri kendisinin de çok üzücü ve insanlık adına utanç verici bulduğunu yazdı. Uysal mesajında ayrıca Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'yi görevden uzaklaştırdığını ve hakkında soruşturma başlattığını açıkladı.