Gündem 'Yüzümü değil, Lopez kalçalarımı çekin'

'Yüzümü değil, Lopez kalçalarımı çekin'

Paylaş
'Yüzümü değil, Lopez kalçalarımı çekin'

Aksaray'da bir diskoteğe yapılan baskında görev alan kadın polis, hayat kadını bir Rus kılığına büründü. Yakalanan hayat kadınlarından biri, 'Yüzümü değil Lopez gibi olan kalçalarımı çekersiniz' diye bağırdı

Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak ve Kumar Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, Aksaray'daki bir diskotekte fuhuş ihbarı üzerine harekete geçti. Önceki gece 2 dedektif müşteri gibi eğlence mekanına gitti ancak kapıdaki görevliler, "Buraya damsız kimseyi alamıyoruz. Kusura bakmayın" diyerek dedektifleri geri çevirdi. Bunun üzerine dedektifler yanlarına bir kadın meslektaşlarını alıp ikinci kez eğlence mekanına giderek içeri girdiler.

BOZUK TÜRKÇE İLE İÇECEK SİPARİŞİ

Kadın dedektif bozuk bir Türkçe ile içecek siparişi verdi. Ardından bir erkek polis, garsondan 20 TL bahşiş karşığılığı kadın istedi. Masaya gelen Rus hayat kadını ile 1 saatliğine 250 TL'ye anlaştı. Kadının 100 TL de otele vereceğini söylemesi üzerine baskının startı verildi.

'GRUP TAMAMLANDI'

"Grup tamamlandı. Birazdan otele çıkacağız" parolasıyla başlatılan baskında Özbekistan, Romanya, Rus ve Moldova uyruklu 20 kadın ile aralarında diskoteğin işletme müdürünün de olduğu 10 çalışan gözaltına alındı.

'HAYATTA İNANMAM'

Masada 2 meslektaşıyla oturan kadın polise ise bir garson "Abla sen polis misin? Hayatta inanmam. Sen Russun" diyerek şaşkınlığını dile getirdi. Medya mensuplarının görüntü almasını montuyla engellemeye çalışan bir kadın minibüsün merdivenine takılanca düştü.

Kadın "Ne olur bizi çekmeyin" derken bir başka kadın ise "Benim yüzümü değil Jennifer Lopez gibi olan kalçalarımı çekersiniz" diye bağırdı. Bir kadın ise minibüsten güçlükle indirildi.

HABERTÜRK