Dr. Haydar Dümen Yüreğinin sesini dinle
HABERİ PAYLAŞ

Yüreğinin sesini dinle

Haberin Devamı

Aşkı yakalamak zor ama büyütmek daha zor. İlk gençlik yanlışların en çok yapıldığı dönem. Bu süreçte cinselliği yaşamak doğru bir adım değil. Gençler, yüreğinizin sesini dinleyin, flört edin ama teninizin söylediklerine uymayın sonra çok üzülürsünüz...

BÖYLE SORU YOK!

Nasıl kurtulacağım?

Yaşım 21, ilişkiye girmedim. Son 2 senedir sabahtan akşama porno izleyip mastürbasyon yapıyorum. Ne olacak benim halim?

CEVAP

Olacak ne ise o olacak değerli okurum. Yanardağın içine düşmüş insan ne olur? Arabadasın, virajı alamadın, uçuruma yuvarlandın, ne olacak? Daha saymayayım, 10 yıl sonraki durumuna bir bakalım. Evlendin, ne var ki evlilik fiyaskoyla sonuçlandı. Çünkü yatak odasını ve eşinin sıcak havasını unuttun. Sık sık kendini banyoya attın. Özel aşkınla odanda ya da ekranın karşısında cirit oynadın!!! Kadının beklemekten bıktı ve bu evlilik için ayrılık imzasını attı. Değerli okurum, bak dinle: Boyun da, suyun da kurur. Yürüdüğün yol seni layık olduğun koltuğa oturtur.

Geneleve gitsem mi?

19 yaşındayım, 8 aylık bir ilişkim var. Arkadaşlarım geneleve gitme teklifinde bulundu. Onlarla gidersem aşk dolu bu ilişkime zarar gelir mi?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik oyunu kuralına göre oynuyor, geleceğine sağlam adımlar atıyorsun. Bu aşamada sevgiyi, estetiği, inceliği ve karşı cinsin psikolojisini öğreniyorsun. Böylece ileride kuracağın yuvanın dengesini sağlıyorsun. Genelev sana göre değil. Yaşın için erken, psikolojin için ise, incinen bir sorunla karşılaşabilirsin. Ve bu deneyimin izi de zor silinir. Boşver arkadaşlarını, dinle Hocanı, bozma aşkının tatlı heyecanını.

Benimki neden sertleşmiyor?

39 yaşındayım, eşimden ayrıldım. 5 yıldır ilişkim var. Ama son 1 aydır sertleşme sorunu yaşıyorum. Çok utanıyorum, ne önerirsiniz?

CEVAP

İhtimalleri sıralayalım değerli okurum.

1) Bıktın.
2) Heyecanını yitirdin.
3) Monotonluktan ve işlemin protokolünden soğudun.
4) Psikolojik yapın ve fizyolojik dengeler uyumunda gizli bir çatışma var(!).
5) Dışarıdaki dünya şekerli ve de çok renkli.
6) Bilinçaltında 2 güç çatışma halinde, birisi egoistçe diğeri vicdan tarafında cenk ediyorlar.
7) Organ dinlenmeye geçti.
8) Ruh değişiklik istedi.
9) Asıl önemlisi sertleşmeyi sağlayan damar sisteminde bir arıza belirdi. Hocanız hemen renkli penil dopleri önerdi.

Hep hayal ediyorum

18 yaşındayım, hiç ilişkiye girmedim. Hep o günü hayal ediyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli yavrum, önünde uzun yıllar var. Seks yapmaya doyacaksın ama bu yolda gidersen parasız pulsuz bir hayatın içine içine dalacaksın.

Vajinismus muyum?

24 yaşında kızım. Yeni yılda nişanlımla evleneceğim. Nişanlımla ilişkiye girmek istedik, olmadı. Vajinismus olduğumdan şüpheleniyorum. Ne olur yardım edin.

CEVAP


Değerli okurum, hele bir evlen. Bu işi aceleye getirme. Şöyle 1-2 ay geçsin. Bakalım zaman ne gösterecek.

Sevgilim çok ısrarcı

18 yaşında kızım. Erkek arkadaşım birlikte olmamız için ısrar ediyor. Ben hazır olmadığımı söylüyorum. Ya beni terk ederse? Ne yapacağım?

CEVAP

Sevgili okurum, bırak gitsin. Bu yaşta böyle şey olmaz. Yüreğinin sesine uy ama teninin sesine uyma. Zaten sevgilin iyi niyetli olsa bunu sana teklif etmezdi.

Vücudum fazla kıllı

19 yaşındayım. Vücudum fazla kıllı. Tek çözüm yolu lazer epilasyon mu? Doğal bir tüy dökücü kullansam etkili olur mu?

CEVAP

Değerli okurum, şimdilik bırak kendi haline. Para kazan, iş kur, evlenmeye karar verdiğinde eşin olacak kişiye de sor.

Hemen sertleşiyor

18 yaşındayım. Penisim istem dışı ereksiyon oluyor. Okulda ya da kız arkadaşımın yanında zorda kalıyorum. Sevgilimle uzun süre öpüşünce testislerime ağrı giriyor, mastürbasyon yapınca geçiyor. Ne yapayım?

CEVAP

Değerli yavrum, elleşme. O bildiği yoldan yürüsün. Senden daha iyi biliyor. Sertleşecekse sertleşin. Uyuyacaksa uyusun. Onun da bu azgınlıkları geçecek. Her akşam yuvasına dönen uslu bir at olacak. Tabii zaman zaman mastürbasyon yapacaksın.

Penisimde bir acı var

Mastürbasyon yapmadığım halde penisim acıyor. Sebebini öğrenebilir miyim? CEVAP Değerli okurum, ikinci mailini bekliyorum. Neresinde acı, hangi saatlerde, nasıl bir acı, idrar yaparken mi dururken mi? Gir ayrıntılara. Ona göre bilimsel yanıtını al.

Kız arkadaşımı doyuramıyorum

2 yıldır kız arkadaşım var. Sevgilimle beraber olduk. Şimdi kız her buluşmada ya da her konuştuğumuzda beraber olmayı istiyor. Kız arkadaşımı nasıl doyurabilirim?

CEVAP

Değerli okurum, kız arkadaşın senden ayrılırsa şans senden yana demektir. Niye dert ediyorsun ki? Böyle ikili yan yana pek düşmez. Değerli okurum, bırak gitsin. Kız daha fazla yıpranmasın.

Kan geliyor, korkuyoruz

20 yaşındayım. Kız arkadaşım 19 yaşında. Geçenlerde ilişkiye girdik, kan geldi. 3 gün sonra yine birlikte olduk. Ama bu kez kan gelmedi. Bir daha kan gelir diye korkuyoruz. Ne yapmalıyız?

CEVAP

Değerli okurum, kızlık zarı kanadı. Organın ölçüleri de ona göredir. Burada penisin boyutunun da rolü oluyor. Belki birkaç birleşmenizde kan gelebilir ya da gelmeyebilir. Artık bunlar önemini yitirdi. Kızlık zarı yukarıda dediğim gibi kanadı.

Kızlık zarı bozulmuş olabilir mi?

Kız arkadaşımla sürtünme yoluyla ilişkiye girdik. Kız arkadaşımdan kan geldi. Acaba kızlık zarı bozulmuş mudur?

CEVAP

Değerli okurum, bir ihtimal zedelendi. Yapılacak bir şey yok, bekleyin. Bundan sonra ilişkilerinize karar verin. Evlenmeyecekseniz bir daha denemeyin. Oldu olacak bu yola devam derseniz ilerisini çok iyi hesaplayın. Kendinize zarar vermeyin.

Sabaha kadar sürdü ama boşalamadım

Kız arkadaşımla gece ilişkiye girdik ama boşalamadım. Ondan sonra mastürbasyon yaptığımda boşaldım. Sorunum nedir?

CEVAP

Değerli okurum, mastürbasyon yüzünden. Sen mastürbasyona alışmışsın. Yani beynin mastürbasyona programlı. Kendini sıkma, zorlama. Evlilik koşulları gibi uzun süreli birliktelik oluştuğunda cinsel birleşmeden orgazma alışırsın.

Gözümü kızlardan alamıyorum

18 yaşındayım. Haftada 5 kez mastürbasyon yapıyorum. Dışarı çıktığımda da gözümü kızlardan alamıyorum. Hepsiyle yatmak istiyorum. Ne yapmalıyım?

CEVAP

Değerli okurum, o haftada 5 kez yaptığın mastürbasyonu 3’e indir. Dışarıda kızlara insancıl ve çaktırmadan bakmaya devam. Ama hepsiyle yatmaya gelince, işte o olmadı. Bir daha sakın duymayayım.

GÜNÜN SÖZÜ

Evrende tek ve yalnız dünyamızı şenlendiren bizleriz. Bir de onu karartmasaydık. H.D.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder