Spor Yunus Yıldırım kader çizdi

Yunus Yıldırım kader çizdi

Paylaş
Yunus Yıldırım kader çizdi

Trabzon-Kayseri mücadelesi nefesleri kesti, ancak hakem Yunus Yıldırım gözünün önünde olan penaltıları veremeyerek, belki de ligin kaderiyle oynadı

Son haftalarda sert esmeye başlayan Trabzonspor fırtınasını dün gece hakem Yunus Yıldırım durdurdu. Ligin en az gol yiyen iki takımı Trabzonspor ile Kayserispor'un nefesleri kesen mücadelesinde adeta gol yağmuru yaşanırken, sahadaki futbolun güzelliğine Yunus Yıldırım'ın gölgesi düştü.

Yıldırım, önce 40'ıncı dakikada Kayserispor kalecisi Souleymanou'nun Burak'ı düşürmesine, sonra da 85'te Hamza'nın gole giden Burak'ı arkadan darbeyle yere indirmesine penaltı düdüğü çalmayıp iki vahim hata yaptı ve hem maçın hem ligin kaderiyle oynadı.

Taraftarının müthiş desteğini arkasına alan Trabzonspor maça fırtına gibi başladı ve Jaja, ikinci dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. 21'de Kayserispor Abdullah'la eşitliği sağladı.

Maçın ikinci yarısında sahada heyecan kasırgası yaşandı. 54'te Burak, Trabzon'u tekrar 2-1 öne geçirdi. İki dakika sonra Abdullah durumu 2-2 yaptı.

82'de Kayseri, Kujovic'le 3-2 öne geçerken, bu gole 88'de Glowacki karşılık verdi ve maç 3-3 sona erdi.

Böylece ligin ikinci yarısında sahasında 3 maçta 6 puan kaybeden Trabzonspor, 12 hafta sonra liderlik koltuğunu Fenerbahçe'ye kaptırmış oldu.

Fotomaç

Haberin Devamı