Spor Yunus, Henry'ye örnek olsun

Yunus, Henry'ye örnek olsun

Paylaş
Yunus, Henry'ye örnek olsun

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde rakip kaleye elle gol atan, futbolcu maçın hakemine golü eliyle attığını söyleyerek, golün iptalini sağladı

Tekirdağ Süper Amatör Lig takımlarından Velimeşe Belediyespor ile Çorlu Gençlerbirliği futbol takımları Velimeşe Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın 5'inci dakikasında gelişen Çorlu Gençlerbirliği atağında ceza alanı içerisine yapılan ortayı Yunus Keskin ağlara gönderdi.

Topun ağlarla buluşması üzerine maçın hakemi Tamer Çakır orta sahayı gösterdi. Velimeşe Belediyespor'lu futbolcular santra vuruşu için orta sahaya gittiği sırada, Yunus Keskin hakemin yanına giderek, “Hocam ben topu elle ağlara gönderdim. Bu golün geçersiz sayılmasını istiyorum” dedi.

Hakem bunun üzerine golü iptal ederek karşılaşmayı serbest vuruş ile başlattı. İki takım futbolcuları ve taraftarları ise Keskin'i ayakta alkışladı. 90 dakikanın ardından Çorlu Gençlerbirliği sahadan 2-0’lık galibiyet ile ayrıldı.

Maçın hakemi Tamer Çakır, Çorlu Gençlerbirliği'nde mücadele eden Yunus Keskin'in golden sonra yanına geldiğini belirterek, “Bana gölü elle attığını söyledi. Ben pozisyonu net göremedim, sadece topun ağlara gittiğini gördüm ve golü verdim. Ama arkadaşımız gelerek elle attığını söyleyince ben de golü geçersiz saydım. Bu davranışından dolayı oyuncuyu tebrik ediyorum” dedi.

Yunus'un bu hareketi, geçtiğimiz günlerde Henry'nin eliyle düzeltip, Gallas'a verdiği pas sonucu İrlanda'nın Dünya Kupası yolundan dönmesini anımsattı.

Mehmet YİRUN/Tekirdağ (DHA)

Haberin Devamı