Rauf Tamer Yol yakınken
HABERİ PAYLAŞ

Yol yakınken

Eklemeddin Bey demeyi beceremiyorum. Kısaca Eklem Bey diyorum... Tek başına yola çıksaydı, belki daha sempatik gözükecekti. Aksilik şurada: Vatan Cephesi’nin bir parçası olarak eklediler Eklem Bey’i kervana.

[[HAFTAYA]]

Anlıyorsunuz. Tayyip Erdoğan’ın ekmeğine yine yağ sürüyorlar. Vatan Cephesi’nde mevzilenen bütün partiler, bütün burçlar, bütün renkler, çiçekler, böcekler, bence yeni bir mağduriyet ikram edecekler Erdoğan’a... Böyle bir kıyak, ancak organizasyonla mümkün olur.

Eklem Bey, nereye eklendiğinin farkına vardı ama geriye nasıl dönsün? AK Parti’yi ziyaret edecek kadar saf ve temizdir. Türkiye’deki kutuplaşmanın hâlâ farkında değil... Farkında olsaydı, zaten çatı adaylığını kabul etmezdi. Çünkü o, AK Parti’ye daha yakın bir yerde duruyor, AK Parti’ye daha yakın bir yerde yaşıyor. Başına gelen işe bakın. .........

Haberin Devamı

Hele kampanya sürecinde sert tartışmalar başlayıp, küfür ve hakaretler havada uçuşunca, Eklem Bey ateş hattının tam ortasında kalacak ve bu işe girdiğine gireceğine bin pişman olacaktır.

Yol yakınken, vazgeçip eve dönmesini tavsiye etsem bir faydası olur mu acaba?

Sıradaki haber yükleniyor...
holder