Spor Yılmaz Vural da çare olmadı

Yılmaz Vural da çare olmadı

Paylaş
Yılmaz Vural da çare olmadı

Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Konyaspor, yeni teknik direktörü Yılmaz Vural ile çıktığı iki karşılaşmada da 3 puana ulaşamadı

Ligde en son 15. haftada, 5 Aralık 2010 tarihinde sahasında Gençlerbirliği’ni 2-1 yenen Konyaspor, bu haftadan sonra çıktığı 6 maçta 1 beraberlik 5 yenilgi aldı.

Kötü gidişin faturası 21. haftada 3-2 kaybedilen Bucaspor maçının ardından Ziya Doğan’a kesildi. Doğan ile yolları ayıran Konyaspor’da, bu göreve Yılmaz Vural getirildi.

Yılmaz Vural ile çıkış yakalamak ve tehlikeli bölgeden uzaklaşmak isteyen yeşil-beyazlılar, yeni teknik direktörü ile çıktığı İstanbul Büyükşehir Belediyespor ve Kardemir Karabükspor maçlarında da istenilen çıkışı yakalayamadı ve galibiyet hasretini sonlandıramadı.

Ligin 22. haftasında kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kalarak çok önemli 2 puanı kaptıran Konyaspor, 23 . haftada Kardemir Karabükspor’a 2-1 yenilerek tehlikeli bölgeden uzaklaşamadı ve 16 puanla 17. sıraya geriledi.

Ligde 85 gündür 3 puana hasret kalan Konyaspor, son 8 maçta 6 yenilgi, 2 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar, 8 maçlık periyotta Sivasspor, Galatasaray ve Eskişehirspor’a 1-0, Gaziantepspor’a 2-0, Bucaspor’a 3-2, Kardemir Karabükspor’a 2-1 yenildi, Bursaspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Haberin Devamı