Kültür - Sanat Yılın en büyük prodüksiyonu ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyunu tekrar İstanbullularla buluşuyor
Paylaş
Yılın en büyük prodüksiyonu ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyunu tekrar İstanbullularla buluşuyor

İlk oyununu kapalı gişe oynayan sezonun en iddialı yapımlarından Shakespeare’in ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’ oyunu 21 Kasım’da Uniq Hall’de sahne alacak.

Yoğun talep gören oyun, seyircileri ‘kırmızı ormanın’ büyüsüne yeniden davet ederek masalsı bir yolculuğu garanti ediyor.

Dünyaca ünlü yönetmen Aleksandar Popovski ile çağdaş bir reji anlayışıyla tekrar sahnelere dönecek oyunun başrollerini ise ödüllü oyuncular Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın ve Arda Aydın paylaşıyorlar.



İlginç akrobatik detayları, kırmızı kadife perdeleri ve sahne tekniğinde devrim yaratan orman efektiyle sergilenecek oyunun 16 Kasım Ankara ve 29 Kasım İzmir'de olacak!

BİR YAZ GECESİ RÜYASI


Makedon Yönetmen Aleksandar Popovski’nin, tasarımcı Sven Jonke’yle birlikte reji ve tasarım ödüllerine layık görüldüğü ‘Bir Yaz Gecesi Rüyası’, Arda Aydın yapımcılığında modern ve fantastik bir rejiyle seyirciyle buluşacak. Shakespeare'in en sevilen klasiklerinden biri olan bu eğlenceli oyunun başrollerini ödüllü oyuncular Levent Üzümcü, Neslihan Yeldan, Sezai Aydın ve Arda Aydın paylaşıyorlar.

Haberin Devamı