Şirin Sever Yılı kapatırken 'En'ler
HABERİ PAYLAŞ

Yılı kapatırken 'En'ler

Haberin Devamı

■ Yılın sürpriz filmi, ‘Ayla’ydı. Çok insani, çok duygusal bir konusu vardı ama üstüne bir de Oscar aday adaylığı gelince 5 milyonu aşkın kişi tarafından izlendi.

■ Yılın hayal kırıklığı yaratan filmi Kenan İmirzalıoğlu’na rağmen ‘Cingöz Recai’, Şener Şen’in 7 yıl sonraki dönüşüne rağmen ‘Yol Ayrımı’ydı. Büyük merak ve umutla beklenen bu iki film izlenmedi.

■ En iyi dizi yılın ilk yarısında ‘İçerde’ydi. Aksiyonu, çekim teknikleri ve iki yıldız oyuncusu Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli sayesinde gündem oldu.

■ Kadınların en çok konuştuğu dizi ise ‘Ufak Tefek Cinayetler’ oldu. Nereye gitsem, herkes bu diziyi konuşuyor. Erkek egemen dünyaları anlatan işlerden sonra herkese iyi geldi. Yeni yılda hedefim bu diziye odaklanmak!

■ En iyi kadın oyuncu ‘Fi’ ile Serenay Sarıkaya.. Zaten bu senenin en büyük farkı da dijital platformların hayatımızı girişiydi. Fakat Aslı Enver’in ‘İstanbullu Gelin’deki tatlı hallerini de es geçemem, içim elvermez.

■ Yılın komik kadını ise tartışmasız Demet Evgar’dı. ‘Aile Arasında’ filminde kendini aşarak, delirerek oynadığını düşünüyorum; müthişti bence.

■ En iyi erkek oyuncu Aras Bulut İynemli. Hem ‘İçerde’ hem ‘Çukur’ dizisiyle dikkatleri çekti, çok konuşuldu.

■ En iyi tiyatro oyunu, Şebnem Bozoklu performansı ile ‘Kaplan Sarılması’. Oyunun yazarı Kemal Hamamcıoğlu.

■ Müzikte en iyi çıkış yapan ‘Sen Olsan Bari’ şarkısı ile Aleyna Tilki’ydi kabul ama benim için Deeperise’in ‘Raf’ı en iyisiydi. Her yerde her dakika çalındı ama asla bıktırmadı...

EN İLGİNÇ TARTIŞMALAR

Liste dediğin bitmez, o zaman devam ediyoruz...

■ Yılın en gizemli olayı: Ajda Pekkan’ın poposu yaptığı sporun eseri miydi, takviyeli çamaşırlardan mı? Asla anlaşılamadı, 2018’de de tartışmaya devam edeceğiz bence.

■ Yılın en konuşulan objesi: Demet Akalın’ın Saint Laurent marka 30 küsur bin liralık taşlı çizmeleri. Şık mı rüküş mü tartışmaları bitmedi, ‘Akalın o çizmeleri almadı, mağazada poz verdi sadece’ diyenler bile çıktı. Yine zenginin malı züğürdün çenesini yordu anlayacağınız...

■ En skandal yayın: Seda Sayan’ın gündüz programına katılan bir kişi annesinin ünlü bir oyuncu olduğunu söyledi, sonunda oklar Hale Soygazi’ye döndü. Çocuğunu bırakan anne olarak lanse edilen ve günlerce tartışılan Hale Soygazi de olayı mahkemeye taşıdı. Sonuçta kimse ‘ayıp ettik’ demedi.

■ En konuşulan ilişki: Dünyalar güzeli Adriana Lima ve yaşam koçu Metin Hara’nın ilişkisi hiç istenilmedi! Biter diye dört gözle beklendi, bitti sanıldığında herkesin hevesi kursağında kaldı zira devam etti. Bu da herkese dert oldu.

BU AKŞAM NE İZLENİR?

Hafta içi beş gün sabah canlı yayın yapmanın bedeli, tatlı bir yorgunluk. Bu sayede günler öncesinden yılbaşı programım belli: Pijama, terlik, televizyon. Kimse kanıma girmesin, kimse aklımı çelip çıkarmasın, televizyon karşısına üs kurayım istiyorum. Listem de hazır:

■ Bir kere TV 8’deki Cem Yılmaz’lı ‘O Ses Türkiye’ açık ara favorim. Bedava stand-up bulmuşum kaçırır mıyım hiç?

■ Uzun aradan sonra Huysuz Virjin Kanal D ekranında olacak. Onun o sarkastik şakaları, yüz kızartan esprileri mutlaka izlerim.

■ NTV’de Sıla var, arada güzel bir ses bu geceye iyi gider.

■ Gece yarısınde TLC’deki Victoria’s Secret şov da kesin izlenir. Yeni yılda kendimize çeki düzen verelim, toparlanalım, hareketlenelim diye.

■ Bunlar dışında izlenmeyen diziler gecesi düzenler, ertesi güne kadar devam ederim. Hepinize şimdiden iyi seneler, her şey gönlünüzce olsun ama önce sağlık, iyilik, güzellik olsun.

BU RAKAMLARA ŞANS VERİN

Hepimiz yılın bu son gününde Milli Piyango’yu ve şanslı sayıları konuşuyoruz ama Tohum Otizm Vakfı’nın gündeminde başka sayılar var.

O da Türkiye’deki otizmlilerin sayısını ifade eden 352 bin sayısı!

Yani 0-3-5-2-0-0-0 Vakıf diyor ki, “Bunlar şanslı sayılar değil, şans vermenizi istediğimiz sayılar!’.

Bu çocukların eğitimlerine destek için de 5 Ocak tarihine kadar radyoda, sosyal medyada, televizyonlarda duyurular yapacaklar.

Yarın itibariyle de gazetelerin kazanan rakamlar sayfalarının önünde veya arkasında bu yukarıdaki ilanı göreceksiniz. Siz de 352.000 rakamına şans verin, dikkat verin lütfen.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder