Spor Yıldız futbolcu itiraf etti!

Yıldız futbolcu itiraf etti!

Paylaş
Yıldız futbolcu itiraf etti!

'Aldattım' manşetini atan Daily Mail, kendini yere atmasının hakemi aldatmak için olduğunu Arjen Robben'in de bunu kabul ettiğine dikkat çekti

Gazete verilen penaltının Meksika'yı çileden çıkarttığını vurguladı. Arjen Robben'in uzatmalarda yarattığı penaltının Hollanda'nın Dünya Kupası'na geri dönüşünü sağladığı kaydedildi.

Uzatma anlarında kazanılan penaltıdan dolayı değil ama ilk yarının sonlarına doğru hakemi aldatmak için kendini yere attığı için özür dileyen Arjen Robben'in "Özür dilemeliyim ama sonuncusu penaltıydı. İlkinde kendimi yere attım. Bunu yapmamalıydım. Yaptığım berbat birşey" açıklaması, İngiliz gazetelerinin çoğunda manşet oldu.

The Sun, Robben'in ilk devrede rol yapmasını "Hakemi aldattığım için özür dilerim" başlığıyla eleştirirken Arien Robben'in aldatıcı bir futbolcu olduğunu özür dileyerek kabul ettiğini vurguladı.

Metro ise "Kendini Atma Zamanı" manşetli haberinde Meksika Teknik Direktörü Miguel Herrera'nın penaltı kararına öfkesini dile getirdi.

The Daily Telegraph, tam sayfa "Robben Aldatma Fırtınasında" başlıklı haberinde, öfke içindeki Meksika Teknik Direktörünün Dünya Kupası hayallerine son veren hakemi Hollanda ile işbirliği yapmakla suçladığına dikkat çekti.

Faruk ZABCI/LONDRA, (DHA)

Haberin Devamı