Ekonomi Yılbaşı sepetleri raflarda

Yılbaşı sepetleri raflarda

Paylaş
Yılbaşı sepetleri raflarda

Her bütçeye ve zevke hitap eden sepetler, 19 liradan başlayıp 99 liraya kadar fiyatlandırılıyor

HER BÜTÇEYE HİTAP EDİYOR

Yılbaşı’na özel hazırlanmış geleneksel yılbaşı sepetleri marketlerde satışa sunulmaya başladı. Her bütçeye ve zevke hitap eden bol seçenekli yılbaşı sepetleri, Migros, Kipa, Real ve CarrefourSa mağazalarında hazır şekilde satılıyor. 19 liradan başlayıp 99 liraya kadar fiyatlandırılmış sepetler, alkollü, alkolsüz, klasik, premium, ekonomik ve prestij isimleriyle adlandırılıyor.

ÇEŞİT ÜRÜN VAR

Yılbaşı sepetlerinin içeriği, bir araya gelen eş, dost ya da arkadaşların eğlencelerine eşlik edecek ürünlerden oluşuyor. Alkollü, gazlı içecek, meyve suyu ya da çay, neskafe gibi sıcak içeceklerin yanı sıra aile boyu cips, çerez, kuruyemiş, çikolata, bisküvi gibi ürünler de sepetlerde yer alıyor. Votka, viski şarap gibi alkollü içecek ağırlıklı sepetler de bulunuyor.

KİPA’DAN 5 ÇEŞİT SEPET

Kipa, Prestij Alkollü, Lüks Alkollü, Standart Alkollü, Ekonomik Alkollü ve Ekonomik Alkolsüz olmak üzere 5 adet sepet sunuyor. Fiyatlar 19.90 lira ile 99.90 lira arasında değişiyor. Ayrıca yeni yılda evini süslemek isteyenlere 30, 150, 180 ve 210 cm’lik yılbaşı ağaçları satılıyor. Kipa’da yıl başı ağaçlarının fiyatları 4.99 liradan başlayarak, 79.90 liraya (210 cm) kadar yükseliyor.

CARREFOURSA'DA 27 LİRA

CarrefourSA, 3 farklı sepet satışa sundu. Sepetlerin fiyatları 27 ile 99 lira arasında değişiyor. Kahve, çikolata ve çeşitli içeceklerden oluşan Klasik Sepet 27 liradan, alkollü ve alkolsüz içeceklerin, çikolata, kahve ve yılbaşına özel ürünlerin yer aldığı Premium Sepet 69.50 liradan satılıyor. Viski, şarap, çikolata ve çeşitli içecekleri içeren Gurme Sepet’in fiyatı ise 99 lira.

REAL'DE PIRLANTALI OLAN VAR

Real, yılbaşına özel 4 paket hazırladı. Altın, Gümüş, Bronz ve Pırlanta sepetleri 26.90 liradan başlayıp 99.90 liraya kadar fiyatlandırılıyor. Ürün sayısı 10 ile 23 arasında değişiyor. İçecek, çikolata, çerez ve kuruyemişin yanı sıra oyun kağıdı ve tombala gibi eğlenceleri de içeriyor. Real’in 99.90 liraya satışa sunulan Pırlanta sepetinde ağırlıklı olarak alkollü içki bulunuyor.

Gülay ZAİM

2

Haberin Devamı