Huban Ayşem Yılbaşı gecesi ne giyeceğim?
HABERİ PAYLAŞ

Yılbaşı gecesi ne giyeceğim?

Yılbaşı için bir haftadan az zaman kaldı. Bütün kadınların kafasındaki soru aynı “Yılbaşı gecesi ne giyeceğim?” Bu sorunun cevabını ararken önemli olan sadece ‘şık olmak’ değil. Şık olmak kadar, yerine uygun giyinmiş olmak da önemli. Bu yüzden karar verirken o geceki programı da göz önünde bulundurmakta fayda var. Bir kadının özel gecelerde yapacağı en iyi tercih daima elbisedir. Elbise hem seksidir, hem şıktır, hem de doğru kullanıldığında sanılanın aksine, gayet rahattır.

Öncelikle genel olarak tercih edilecek detayları belirtmekte fayda var: Geçireceğiniz gece yılbaşı gecesi. Yani ışıltının, parıltının, kırmızının, yeşilin gecesi. Kırmızı oje, kırmızı ruj, pullu elbiseler, parlak ayakkabılar bu gece için çok uygun seçenekler. Ama kesinlikle unutulmaması ve atlanmaması gereken bir nokta var: Sakın işi abartıp yılbaşı ağacı veya ağaç süsü gibi görünmeyin! Bazen şık olmak ve dalga konusuna dönüşmek arasında incecik bir çizgi olabiliyor. Çizgiyi atlamak ise an meselesi.

Haberin Devamı

Otelde, kapalı mekanda bir partiye, restorana, kulübe gidecek olanlar: Pullu elbiseler, iddialı tuvaletler, süper miniler, derin dekolteler tam sizin için. İstediğiniz kadar yüksek ökçeli ayakkabı giyebilirsiniz. Açık ayakkabılar ve uzun çizmeler sizin geceniz için biçilmiş kaftan. Dozunu iyi ayarladığınız sürece abartmak serbest. Kırmızı, siyah, yeşil, mavi, beyaz renkler ilk tercihleriniz olsun. Pastel tonlardan uzak durmanız daha hoş olacaktır çünkü gecenin rengi değil. İlla ki farklı bir renk giymek, dikkatleri üzerine toplamak isteyenler fosforlu renkleri deneyebilir. Özellikle fosforlu pembe sezonun en popüler renkleri arasında. Ve o kadar göz alıcı bir renkle fark edilmemek işten değil!

Ev partisine veya sakin bir ortama gidenler:

Tavsiyem kendinden parlak saten, tafta veya benzeri kumaşlardan elbiseler seçmeniz. Kırmızı veya siyah bir elbise giyebilirsiniz. Elbisenizin boyu fazla uzun olmasın. Mümkünse diz hizasında bir elbise tercih edin. Ayakkabı olarak şık bir babet giyebilirsiniz. Hem ortama uygun olur hem de rahat edersiniz. Düz elbiselere desen katmak için leoparlı bir aksesuar (mesela fular) kullanabilirsiniz. Veya eğlenceli, ışıklı bir yılbaşı broşu da giysinize renk katabilir. Ev partilerinde boynunuza asacağınız süsler, şapkalar, maskeler mutlaka olacaktır. Giyinirken bunu unutmayın. Çok ışıltılı giyinirseniz size verilen süslerle birlikte ağaca benzeme ihtimaliniz yüksek.

Haberin Devamı

Sokak partisine gidecek olanlar:

Kesinlikle çok açık ve iddialı modellerden kaçınmalısınız! Yılbaşı gecesi sokakta eğlenmek isteyenler çeşitli olacak. İçki dozunun bilinmediği yerlerde rahatsız edilme ihtimaliniz olduğunu unutmayın. Formlarıyla oynanmış, hacimli elbiseler giyebilirsiniz. Şık olmak ve dekolte giyinmek arasında bir bağlantı yok. Minimalist, çok sade bir elbiseyle çok rahat edebilirsiniz.

Aksesuarlar, uzun kolyeler, büyük küpelerle elbisenizi tamamlayın. Saatler ilerledikçe yerlerde çöpler ve şişeler olacağını unutmayın. Ayağınıza rahat bir ayakkabı seçmeye özen gösterin. En önemli şey gecenizin iyi geçmesi. Eğer uyum yakalayacağınıza inanır ve kendinize güvenirseniz ayağınıza postal bile giyebilirsiniz. Bu kış çok moda. Hem de ayaklarınızın üşümeyeceği garanti. Kesinlikle lastik ayakkabıdan kaçının!

Haberin Devamı

Aile kutlamaları ve başbaşa yemekler:

Bu gece aslında en şanslı olan sizsiniz. Ne isterseniz giyebilirsiniz. Aile içinde yapılan kutlamalar giyinirken en keyifli ve rahat olunanlardır. Aile fertlerinizle ortak bir konsept veya renk belirleyip o karara göre giyinebilirsiniz. Başbaşa yemeklere partnerinizle konuşmadan çıkmayın! İki kişinin yanyana olup birbirinden alakasız olması kadar kötü bir görüntü yok. Kötü göründüğünüzü hissedince siz de huzursuz olursunuz. Gecenizin tadı kaçar.

Çiftler arasında birbirini tamamlayabilmek çok önemlidir. Bu, hem eşler için, hem de arkadaşlar için geçerli. Bu gece için alışveriş yapacaksanız harcamanızın bir gecelik olmamasına dikkat edin. Yılda bir kere kullanabileceğiniz bir şeye büyük paralar harcamayın. Ve geceniz başladıktan sonra kaçan çorabınızı, muma değen hırkanızı, içki dökülen elbisenizi sakın sorun etmeyin. Keyfinizi kaçırmayın, eğlencenin tadını çıkarın!

Sıradaki haber yükleniyor...
holder