Mine Ayman Yıl sonu telaşı
HABERİ PAYLAŞ

Yıl sonu telaşı

Merhaba, haftaya yavaş bir başlangıç yapabilir, hızlanmak için Salı gününü beklememiz gerekebilir. Kışın rehavetinin üzerimize çökebileceği bu hafta işe gitmek, hatta herhangi bir şey için dışarı çıkmak zor gelebilir. Salı günü itibariyle bu ağır enerji dağılacak ve işlerimiz hızlanmaya başlayacak. Telefon trafiğinin çok olacağı bu hafta, yıl sonu telaşı yaşanabilir ve yarım kalan işler bitirilmeye çalışılabilir. Beklentilerinizin gerçek olacağı ve beklediğiniz güzel haberlerin geleceği bir hafta diliyorum.

24 Aralık Pazartesi; Ay Boğa burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Boğa, Başak ve Oğlak olanlar kendilerini çok daha keyifli ve huzurlu hissedebilirler. Ay Boğa burcundayken keyfimize çok düşkün olur ve tembellik yapmayı her zamankinden daha fazla isteriz. Daha yavaş ve keyfimize göre hareket etmek isteyeceğimiz bugün, işe gitmek çok zor gelebilir. Bugün, özellikle evde ya da evimiz gibi gördüğümüz konforlu bir yerde vakit geçirmek bizi mutlu etmeye yetecektir. İştahımızın artacağı bugün, çok fazla yemek yiyebilir ve kendimizi yeme içmenin zevkine kaptırabiliriz. Kilo alımına karşı dikkatli olmamız gereken bugün, güzelliğimize her zamankinden daha fazla düşkün olabiliriz.

Ay Boğa’dayken dikkat edilecek durumlar;

*Boğaz ağrısı ve ses kısıklığı.
*Diş operasyonları.
*Gürültü.
*Aşırı yemek ve kilo alımı.

Bu Pazartesi günü hayatımıza mutlaka “kırmızı” ve “turuncu” renklerini bir şekilde sokmaya çalışalım. Ay Boğa’dayken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu renkleri kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

25 Aralık Salı, 26 Aralık Çarşamba & 27 Aralık Perşembe;
Ay İkizler burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni İkizler, Terazi ve Kova olanlar kendilerini çok daha keyifli hissedebilirler. Ay İkizler burcundayken iletişim hızlanır, telefonlar her zamankinden daha fazla çalar ve konuşacak konu çok fazla olur. Beklediğiniz haberlerin gelebileceği bu hafta, yeni yıl öncesi yeni bir telaşın içine girebilirsiniz. Yarım kalan işleri hızlı bir şekilde tamamlayacağınız bu günlerde çok becerikli olabilir ve etrafınızdaki insanların beğenisini kazanabilirsiniz. 26 Aralık Çarşamba günü itibariyle Mars Kova burcunda ilerlemeye başlayacağı için özellikle burcu ya da yükseleni Kova olanların enerjisi artacak. Genel anlamda bu dönemde herkes daha cesur ve asi olabilir, hakkını almak için uğraşabilir.

Ay İkizler’deyken dikkat edilecek durumlar;

*Kararsızlık.
*Gevezelik.
*Dedikodu.
*Yalancılık.

Bu hafta Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri “turuncu” rengini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay İkizler’deyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

28 Aralık Cuma;
Ay Yengeç burcunda seyrine devam edecek, burcu ya da yükseleni Yengeç, Akrep ve Balık olanlar kendilerini çok daha güçlü hissedebilirler. Genel anlamda herkesin sezgileri çok güçlü olacak. Duygusal ve romantik olabileceğimiz bu günlerde sevdiklerimizle daha çok ilgilenebilir ve daha korumacı bir ruh hali içinde olabiliriz. Bugün saat 12:22’de Yengeç burcunda gerçekleşecek Dolunay özellikle duygusal anlamda bazı bitiş ya da başlangıçlar yaşamamıza sebep olabilir. Hislerimiz çok güçlü olacağı için, bir karar alırken başkalarını değil, içimizden gelen sesi dinlemek daha faydalı olabilir.

Ay Yengeç’teyken dikkat edilecek durumlar;


*Aşırı duygusallık ve alınganlık.
*İçe kapanıklık.
*Moralsizlik ve huzursuzluk.
*Midede yanma ve hazımsızlık.

Haberin Devamı


Bu Cuma ve Cumartesi günleri “turuncu”, “sarı” ya da “beyaz” renklerini bir şekilde hayatınıza sokmaya çalışın. Ay Yengeç’teyken kıyafetimizde ya da aksesuarlarımızda bu rengi kullanmamız bize enerji ve çekicilik verecektir.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder