Magazin Yeşim Salkım Kıvılcım Ural'a ateş püskürdü!

Yeşim Salkım Kıvılcım Ural'a ateş püskürdü!

Paylaş
Yeşim Salkım Kıvılcım Ural'a ateş püskürdü!

Lifetime TV'de yayınlanan magazin programı 'Laf Bende Kalmasın'ın yorumcularından Yeşim Salkım, Kaan Tangöze'nin uğruna Seçkin Piriler ile 6 senelik evliliğini bitirdiği sevgilisi Kıvılcım Ural'a canlı yayında adeta ateş püskürdü. Yeşim Salkım, ''Sen ilk önce evli adamların yakasından düş'' diyerek Kıvılcım Ural'a ağır sözler söyledi

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, Seçkin Piriler ile 6 senelik evliliğini Kıvılcım Ural'a aşık olup bitirmişti. Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural'ın öpüşürken çekilen fotoğrafları evliliğin son noktası olmuştu.



Gündemi sallayan iddiaya göre; Seçkin Piriler, "Artık dayanamıyorum" diyerek 7 yaşındaki oğlu Hakan'ı evden kovdu. Kaan Tangöze ise Hakan'ı alarak bir otele yerleşti. Olay üzerine Kıvılcım Ural sosyal medya hesabından bu konuyu ima ederek bir paylaşımda bulundu.


Kıvılcım Ural: 16 yaşındayken Kaan Tangöze ile birlikte oldum (Kıvılcım Ural kimdir?)


İŞTE KIVILCIM URAL'IN PAYLAŞIMI:

"Duyduklarıma inanamıyorum. Biz insanoğluna neler oldu... Ebeveynlerin çocuklarına yaptıkları şiddet haberlerini aldıkça deliriyorum, çocuklarını maddi-manevi kullanmak için onları istismar etmelerine şu genç yaşımda ben katlanamıyorum. Onları düşünmekten ben uyuyamadım. Sadece doğurmak ile ana olunmuyor. Neden doğum kontrol hapları var hiç düşündünüz mü? Biz gençler neden şapır şapır onlardan yutuyoruz? Mesela bir eğitim yöntemi yok mu 'doğru bir ebeveyn' olmak için? Sen kendini yapamadıysan çocuğun ne günahı var? Herkes gider evlat kalır. Hiçbir çocuk hiçbir ilişkinin garantisi değildir. Hiçbir çocuk sizin hayatınızı kurtarmak için dünyaya gelmez. Çocuklar bu dünyanın geleceği biricik pırlanta taneleridir. Kendi başarısızlığınızın cezasını çocuklarınıza çektiremezsiniz. Ben artık şiştim! Göstermelik sevgi karelerinin ardında yatan karanlık sırları işitmekten bıktım! Bu mesajımı okurlar da utanırlar belki. Evlatlarına sımsıkı sarılırlar. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun ve doğru yolu bulun! Doğru yolu kimin gösterdiğinin bir önemi olmasın sizin için..."



Yaptığı bu paylaşımla sosyal medyada eleştiri oklarının hedefi olan Kıvılcım Ural'a, aldatılan eş Seçkin Piriler de mahkemeye başvurarak karşılık verdi.

Şimdilerde Lifetime kanalında Mehmet Coşkundeniz ve Elif Güvendik ile Laf Bende Kalmasın programını sunan Yeşim Salkım da, Kıvılcım Ural'ın bu paylaşımına sessiz kalamayarak canlı yayında adeta ateş püskürdü.

''EVLİ ADAMLARIN YAKASINDAN DÜŞ!''

Yeşim Salkım ''Kaan, Seçkin’le evliyken öpüşürken fotoğraflarınız çıktı. Seni nasıl bir anne baba yetiştirdi? Sen Seçkin'e laf söyleyeceğine evli adamların yakasından düş. Çevrelerinde dolaşma.'' dedi.


Kıvılcım Ural kimdir? Kıvılcım Ural ve Kaan Tangöze ayrıldı mı?


Yeşim Salkım, Kıvılcım Ural’ın sosyal medyadan hangi hakla bu tarz bir paylaşım yaptığını anlamadığını ifade ederek, ''Seçkin o çocukların annesi, sen ki dedi.

Haberin Devamı