Gündem Yerde sürünürken bulunan taksicinin gasp yalanı

Yerde sürünürken bulunan taksicinin gasp yalanı

Paylaş
Yerde sürünürken bulunan taksicinin gasp yalanı

Gasp edildiğini söyleyen Cemal Ekinci çelişkili ifadelerinin ardından “Kumar borcum vardı. Plaka sahibine hasılattan pay vermeyip bu parayla borcumu kapatmak için gasp yalanını uydurdum” dedi

İstanbul Maltepe'de üç gün önce otomobilinden gasp alarmı alınan ancak bir türlü bulunamayan taksici Cemal Ekinci, iki kadın öğretim görevlisinin dikkati sayesinde ölümden döndü. Yrd. Doç. Özlem Işıl ve Yrd. Doç. Zerrin Çiğdem, yolda sürünen Cemal Ekinci'yi görünce polise haber verdi. Kendinden geçmiş halde bulunan taksici öğretim görevlisi kadınların çağırdığı ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

Haberin Devamı

YOL KENARINDA SÜRÜNÜYORDU

Görevli bulundukları Başıbüyük'teki Maltepe Üniversitesi, Hemşirelik Yüksekokulu'na giden Yrd. Doç. Özlem Işıl ve Yrd. Doç. Zerrin Çiğdem, bu sabah, Maltepe Üniversitesi, Marmara Eğitim Köyü içerisindeki ormanlık alanda bir kişinin yol kenarında süründüğünü gördü. Özlem Işıl ile Zerrin Çiğdem, korkmalarına rağmen otomobili durdurdu. Otomobilden inen Özlem Işıl ile Zerrin Çiğden önce yoldan geçenlerden yardım istedi sonra da polise ve sağlık ekiplerine haber verdi.

3 GÜN ÖNCE ALARM VERMİŞ

Polis şoka giren ve bitkin halde bulunan kişinin üç gün önce taksisinden gasp alarmı alınan Cemal Ekinci olduğunu belirledi. Maltepe'deki Esenkent Taksi Durağı'na bağlı çalışan Cemal Ekinci'nin kullandığı 34 TAZ 61 plakalı taksi de olay yeri yakınında terk edilmiş halde bulundu. Görgü tanıkları taksinin bu sabah olay yerine bırakıldığını söyledi. Taksinin üzerinde gaspçıların Cemal Ekinci'yi bağlamakta kullandıkları ip de bulundu.

Haberin Devamı

Üç gündür haber alınamayan Cemal Ekinci ambulans ile Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. .

GASP YALANI

Gasp edildiğini söyleyen Cemal Ekinci çelişkili ifadelerinin ardından “Kumar borcum vardı. Plaka sahibine hasılattan pay vermeyip bu parayla borcumu kapatmak için gasp yalanını uydurdum” dedi. Daha önce de iki kez aynı yalanı uydurduğu belirlenen Cemal Ekinci hakkında ‘yalan beyanda bulunmak’ suçundan soruşturma açıldı.

M. Akif ERDEM/İSTANBUL, (DHA)