Osman Şenher Yenilgiyi hak etmediler
HABERİ PAYLAŞ

Yenilgiyi hak etmediler

Trabzonspor, dün gece Fenerbahçe’ye yenilerek zirve şansını zora soktu. Ortaya koyduğu mücadeleye bakarsak yenilgiyi hak eden bir futbol oynamadılar. Sezon başından beri gol yollarında sıkıntı yaşıyorlar. Şenol Güneş bu takımın başına geçeli 2 hafta oldu. Bu kadar kısa zamanda bu sorunu çözmesini hiç kimse beklemesin.

Fenerbahçe’de ne kadar eleştirilse eleştirilsin Güiza, iyi bir santrfor. Trabzon karşısında bunu da gördük. Sadece gol atmakla kalmadı. Trabzon defansını bilhassa Egemen’i darmadağın etti. Trabzon’da ise Gökhan Ünal belli ki küsmüş! Trabzonspor’dan ayrılmak istiyor. Umut ise Lugano ve Bilica arasında, iyi mücadele etmesine rağmen kayboldu gitti. Kalite olarak da kesinlikle Güiza ayarında bir golcü değil.

Haberin Devamı

Şenol Güneş defansta Song’un yanında Egemen tercihini kullanıyor. Bu ne kadar doğru bilmiyorum, Egemen sinirlerini kontrol edemeyen çok hata yapan bir stoper. Yedekte oturan Giray’ın ise hamleleri daha isabetli. Her şeyden önce yere sağlam basıyor ve Egemen’den daha çabuk.

Güneş devre arasında takımı daha iyi tanıyacak. Birçok futbolcuyu da kulübeye çekeceğini düşünüyorum. Gabric çok büyük paralarla alındı, büyük maçlarda yok. Alanzinho’ya bir top yetişmiyor, iki top vermek lazım. Sadece çalım yapmayı düşünüyor, halbuki Fenerbahçe’de Alex Abi’si var. Biraz dikkat etse tek topla arkadaşlarını nasıl gol pozisyonuna sokacak öğrenecek! Colman çok etkisizdi

Böyle büyük maçlarda eğer rakibin Fenerbahçe ise daha iyi mücadele etmen gerekir. Fenerbahçe’ye gelince; canı istedi, tempoyu artırdı, canı istedi yavaşlattı. Nasıl olsa gol atacaklarından emindiler. Hiç strese girmediler, sakin sakin zor bir deplasmandan galip gelerek ilk yarıyı lider kapadılar.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder