Ekonomi Yenilenen Jeep Compass 83 Bin 750 TL’lik Başlangıç Fiyatı ile Satışa Sunuldu!

Yenilenen Jeep Compass 83 Bin 750 TL’lik Başlangıç Fiyatı ile Satışa Sunuldu!

Paylaş
Yenilenen Jeep Compass 83 Bin 750 TL’lik Başlangıç Fiyatı ile Satışa Sunuldu!

Yenilenen Jeep Compass 83 Bin 750 TL’lik Başlangıç Fiyatı ile Satışa Sunuldu!

Tofaş çatısı altında tezengin standart donanım paketiyle de göz dolduruyor.

6 havayastığı, ESP, ABS, BAS (Fren Destek Sistemi), Geri Görüş Kamerası, Uconnect hands free/Bluetooth, 6,5 inç dokunmatik ekran, hız sabitleyici, elektronik devrilme önleyici, lastik basınç monitörü, MP3 çalarlı müzik sistemi, AUX girişi, otomatik klima, deri döşeme, ısıtmalı ön koltuklar, katlanabilir arka koltuklar, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, 18 inçlik alaşım jantlar, ön ve arka sis farları ve koyu renk arka camlar gibi ekipmanlar yenilenen Jeep Compass’da standart olarak yer alıyor.

Satışa çıktığı günden bu yana rakipleri arasından sıyrılan Jeep Compass, ülkemizde Limited versiyonu ile tercih edilebilecek.

Ülkemizde Tofaş tarafından te Limited versiyonu ile Türkiye'deki yerini alacak. Kompakt bir aracın performansı, güvenlik unsurları ve fiyatıyla birlikte, bir SUV’nin donanım seviyesini ve kabin konforunu bir arada sunan Jeep Compass, geçtiğimiz yıl Avrupa’da yakaladığı satış başarılarının ardından, daha yüksek kaliteli on-road özelliği, daha fazla konfor, performans, kalite ve yüksek teknolojili içeriği ile beklentileri daha da üst seviyeye taşıyacağının sinyallerini veriyor.

Yenilenen dış tasarımı, daha yüksek kaliteli ve konforlu kabininin yanında Jeep Compass zengin donanım paketi ve güvenlik ekipmanları ile dikkatleri üzerine çekiyor. Jeep Compass, kullanıcılarına ön hava yastıkları, yan-perde ön ve arka hava yastıkları, Fren Destekli Elektronik Denge Programı (ESP), Fren Çekiş Kontrolü, Elektronik Devrilme Önleyici (ERM), kilitlemesiz frenleme sistemi (ABS) gibi standart güvenlik özelliklerine ek olarak, ParkView geri görüş kamerasını standart olarak sunuyor. İlave standart donanımlar arasında, Elektronik Araç Bilgileri Merkezi (EVIC) ile 6.5 inç dokunmatik ekrana ve 40 GB sabit diske sahip AM/FM/ CD/DVD/MP3/HDD radyolu Medya Merkezi, çift fonksiyonlu projektör halojen ön farlar, 18 inçlik alüminyum jantlar, otomatik klima ve TPM (lastik basıncı ekranı) bulunuyor. Jeep Grand Cherokee’yi andıran tasarımı ile yenilenen Jeep Compass, tüm Jeep modellerinde yer alan 7 çizgili ızgarasıyla dikkat çekmeyi başarıyor. Bununla birlikte yeni ön çamurluklar ve ön farlarla bütünleşen tasarımı, Jeep Compass’a daha da güçlü bir görünüm sağlıyor. Yeni Jeep Compass’ın iç mekân yenilikleri arasında ise kahverengi delikli deri koltuklar, yeni saten-krom dokunuşlu orta konsol kullanıcısına konforlu bir sürüş sağlamak için hazır bulunuyor. Jeep Compass’ın gövdesi, siyah çerçeveli sportif halojen ön farlar, yenilenen sis far çerçeveleri ve 18 inç alüminyum jantlar ile daha belirgin siyah arka stopları ile dikkat çekiyor.

Jeep Compass’ın kaputunun altında görev yapmakta olan 2.0 litre benzinli motor, 156 HP güç ve 190 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını 11.2 saniyede tamamlayan ve 185 km/s’lik maksimum hıza erişebilen Jeep Compass, 100 km’de ortalama 8,3 litrelik yakıt tüketim değeriyle de dikkat çekiyor.

Haberin Devamı