Cem Kerpiççiler Yeniden yükselebilmek için çakılmak gerekir bazen!
HABERİ PAYLAŞ

Yeniden yükselebilmek için çakılmak gerekir bazen!

Haberin Devamı

"Fenerbahçe kalan son 16 haftada oynayacağı her maça en az dünkü Medipol Başakşehir maçı kadar motive olmalı. Böyle mücadele etmeli ve sahada basmadık yer bırakmamalı. Eğer bu şekilde mücadele ederse başarılı olmaması için ortada hiçbir neden yok." Fenerbahçe'nin Medipol Başakşehir galibiyetinin ardından yazmıştım bu satırları. Yalnızca Jeremain Lens üzerine kurulu bir düzenin sonuç getirmeyeceğinin altını çizerek. Ayrıca Volkan Demirel'in galibiyet golünü atan Ozan Tufan'a yolladığı mesaja göndermede bulunarak "Mesajla motive olma lüksünüz yok!" demiştim...

Dün Kayserispor'un harika oyunu karşısında yine motive olamayan, direnç gösteremeyen, final maçı oynadığının bilincinde olmayan bir oyuncu topluluğu ile karşılaştık. Hal böyle olunca Sergen Yalçın'ın maç sonunda kurduğu cümleler bize neden böyle bir tablo ile karşılaştığımızı ortaya koyuyordu: "Fenerbahçe'yi ileri götüren tek oyuncu var, o da Lens. Biz de özel önlem alıp Lens'i durdurunca Fenerbahçe hücumda etkisiz kaldı. Bunun neticesinde de istediğimiz galibiyeti aldık."

Bazen dipten çıkabilmek için insan son katmana kadar inmelidir. Dipten çarpmanın da etkisiyle sarsılıp daha da ineceği bir seviye olmadığı için çıkış başlar. Fakat burada önemli olan Fenerbahçe'yi yönetenlerin yaşanan durumun vahametini fark etmeleri ve buna göre bir pozisyon belirlemeleri. Eğer Dick Advocaat kalacaksa bugünden itibaren geleceğe dair planlar yapılmalı. Transferden tutun da oyun planına tüm ayrıntılar hesaplanmalı. Gelecek yıl aynı tablo ile karşılaşılmaması adına teknik heyet ile istişareler yapılmalı. Yoksa gerçekten Fenerbahçe'nin işi çok zor.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder